La família policia

Un relat de: Eva Fabrés

En el prat regat de la família policia, hi havia una cova...La cova de la ratapinyada més dolenta del món. Ho volia tot per ella i cada matí sortia a robar préssecs dels policies, ells, no hi podien fer res, la ratapinyada és un animal que vola. Però un matí, abans que sortís la lladre, la regadora més petita que també era gran, va agafar un mocador seu de perles i li va col.locar un xip. El va deixar penjat a un tronc d'un arbre fruiter. Al cap de poca estona va sortir. Quan volava el va veure, s'el va posar al coll i va anar a menjar préssecs. Va tornar al cau i es va adormir. La regadora amb el GPS trobà la cova va entrar, i li va posar les manilles :
El diàleg (R:regadora, Ra: ratapinyada)
R: Estàs detinguda
Ra: Què he fet?!
R: Robar préssecs
Ra: Un moment! Has de ser major d'edat per detindre! Quants anys tens?
R:vint.
Ra: Doncs llavors no ets major d'edat!
R: A no? Et penses que em mamo el dit!? Tu quants anys tens?
Ra: divuit
R: Jajaja! Ets major d'edat, però jo sóc més gran que tu! Et faig fóra del meu prat, ja ets bastant gran per buscar casa!

Per la nit, quan els hi va explicar a les seves germanes la van felicitar i la germana més gran va dir que li hagués dit que era major de edat i punt, però la regadora va respondre que per la manera de menjar els préssecs, havia descobert que li feia mal el queixal i la volia fer parlar.
FI.

Comentaris

  • MAL DE QUEIXAL ... AAIII AAAAIIII[Ofensiu]
    umpah | 22-06-2009 | Valoració: 7

    És una mica embolicat tot plegat no ?

    Perquè no li veig el cas a la familia policia i no acabo d'entendre això de la regadora que era petita però era gran ... bbbrrrrr

    El final està ben pensat com a una lliçó d'higiene. Li feien mal les dents de menjar préssecs o de no rentar-se-les ??

    No deixo de sentir una certa llàstima per aquesta pobra ratapinyada ... és que és un delicte ara que t'agradin els préssescs ???

    Doncs a mi m'agraden moltíssim !!

    En resum un final orginal però un conte massa embolicat. Ho pots fer molt millor i segur que el proper ho serà.

    Un petó molt fort nino !!!

    p.d. vull un altre conte

Valoració mitja: 9