Ja sóc aquí!

Un relat de: Josoc

Hola família! Permeteu-me que en aquests dies que tant es parla de formes de família, em dirigeixo a vosaltres, relataires, i en especial als meus més habituals contertulis, amb aquesta denominació.
M'ha emocionat que algun d'ells hagi recordat que en el meu últim escrit en aquestes pàgines parlés d'una propera operació. I que algú em trobés a faltar. Jo també he enyorat compartir amb vosaltres. No estava d'humor per a res, però ja ha passat, no del tot encara, però estic força millor, com ho demostra el fet de tornar a participar en aquests espai. Sé que això no és un relat, sinó una carta, perdoneu-me, és una situació especial. Gràcies a tots família!
Podríem parlar del que aquesta paraula significa per cada un de nosaltres. Us convido a fer-ne polèmica.

Comentaris

  • Una gran família virtual[Ofensiu]
    Unaquimera | 24-02-2011

    A mi m’ha emocionat aquesta carta teva, en la qual queda demostrat que ens consideres com membres de la teva família... una família no per virtual exenta de relacions plenes de respecte i d’afecte.
    Aquestes característiques, a més d’unes quantes més, són les que crec que haurien de manyenir units als membres de la família, parlant en termes ideals. Sovint les circunstàncies són unes altres, ho sé...

    T’envio una abraçada familiar,
    Unaquimera

  • Hola...[Ofensiu]
    ESPIRAL | 13-02-2008 | Valoració: 10

    benvinguda de nou. M'agrada saber que tornes a estar entre nosaltres...recuperada?...(confio en que sí). Compartint com tu dius, amb nosaltres els teus magnífics relats, en aquesta gran família que composem junts, amb una passió que ens uneix en les lletres. Gràcies pels teus amables comentaris. 1abraçada i salut per aquest any, que tot just comença.
    ESPIRAL.

  • Benvinguda de nou.[Ofensiu]
    Mercè Bellfort | 28-01-2008 | Valoració: 10

    Hola col·lega!
    Per fi et retrobo i estic contenta de que estiguis recuperada. La sensibilitat dels teus relats em commou. Endavant, aquesta família de relataires et fa costat en tot moment. Segueix escrivint. Una abraçada.
    Mercè Bellfort.

  • Ja sóc aquí![Ofensiu]
    anita | 23-01-2008


    La família per mi es tot, malgrat el temps que correm que tothom va ala seva sempre hi ha un dia o mols dies que ens reunim i fem coses junts, amb ganes de passar-ho bé perquè ens estimem, ja se que sempre pot haver-hi algun sobretot algún net que no es diverteix com a tots ens agradaria, però suposo que es la edat, ja que per ell es un poc avorrit, però de totes maneres la família es el principal i espero que mai es desintegri,
    I la família de relats en català per mi es maquéssim, ja que estic sola i frueixo mol sent lectora ,
    Salutacions
    Anna


Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Josoc

Josoc

129 Relats

525 Comentaris

121078 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Sóc una apassionada de les lletres, m'agrada llegir i escriure. Durant molt de temps he guarsat per mi sola la majoria dels meus escrits. Fins que vaig descobrir els RELATS. M'agrada pensar que són llegits, tal com jo llegeixo els d'altres. M'agradaria molt que els comentéssiu.