Ja no s'amaga el Sol

Un relat de: Roget

Sempre m'han agradat els dies d'estiu per les seues nits. Aquelles nits en les que després d'estar estudiant, llegint o mirant la tele t'apeteix eixir a la balconada per mirar les estrel·les i perquè l'aire et refresque una mica.

Encara recorde la meua infància quan mon pare em deia "mira! Aquella d'allà és l'estrel·la Polar, els mariners la fan servir per guiar-se en la nit, i aquell grupet d'allà és la constel·lació d'escorpió, la veus?" i esque de segur que tothom quan encara era un nen ha gaudit alguna vegada d'aquests puntets tímids que es veuen entre el cel fosc.

Ahir a la nit estava estudiant i, un cop vaig acabar m'apetí eixir a la balconada per prendre l'aire i gaudir del paisatge de la nit però, quan ja estava fora m'adoní que potser m'haguera equivocat, era de dia! El cel era de color taronja, taronja fanal. I esque quan aní a buscar aquelles estrel·les que mon pare m'ensenyava de petit no vaig veure'n cap. Pensí en els mariners que s'orientaven amb l'estrel·la Polar, segur que s'havien perdut. I nosaltres?

Comentaris

  • enamorada dels estels...[Ofensiu]
    sucdetaronja | 16-04-2007

    així estic jo. enamorada dels estels. m'encanten les nits de estiu. anar a la platja i gitar-me en la sorra, sentir les ones del mar, mirar el cel... pot ser si que ens perdem. ens perdem si no apreciem tot açò.

l´Autor

Foto de perfil de Roget

Roget

33 Relats

105 Comentaris

35173 Lectures

Valoració de l'autor: 9.31

Biografia:
[[Perquè la nostra vida és un relat]]

Xicon de Llíria (Camp de Túria), 17 anys i estudiant d'humanistic en 2n de batxillerat.

Sempre m'ha agradat llegir, de tot un poc. Ara m'ha donat per escriure i em sembla que continuaré fent-ho. M'agrada crear estes historietes, unes reals, altres d'imaginaries...