(IM)PIETAT

Un relat de: DomusSilvestre


Va gitar blasfèmies carregades de dolor. La llevadora no se’n sabia avenir. Aquell part durava massa: la noia era jove i la criatura s’havia ancorat entre els malucs minsos de la novícia. La mare superiora li escopia resos mentre es senyava.
Hores més tard, amb el plor estroncat de la criatura, la noia expirava l’últim alè.
La llevadora va sortir del convent amb el silenci comprat pel preu d’un pollastre al mes. Camí del poble va veure desdibuixada una ombra prop de la cort dels porcs. La dona abillada de negre va llançar un farcell plorós als animals que amb fúria van assedegar els dies de penitència que els havia infligit la monja. Temorosa, cap cota, trista, dolguda i sense esma, la llevadora va posar rumb cap al seu cau, conscient que el malnom li posaven a ella, quan a dins mateix de la casa de Déu hi habitava la veritable bruixa.

Comentaris

  • TERRORÍFIC[Ofensiu]
    E. VILADOMS | 14-11-2014

    Quin ésser tan terrorífic que has dibuixat, Domus Silvestre. No pot ser humà!

  • Brutal!![Ofensiu]

    Brutal el contingut i la forma. Com sempre, Cristina!! (IM)PECABLE!! Enhorabona!!

  • Brutal!![Ofensiu]

    Brutal el contingut i la forma. Com sempre, Cristina!! (IM)PECABLE!! Enhorabona!!

  • Impactant[Ofensiu]

    Molt aterridor el que fa aquesta monja amb l'excusa de la religió. Tot i que és ficció, em sembla hi ha hagut casos en realitat, que superen aquest crim santificat. Molt bon relat! Felicitats :)
    Edgar

l´Autor

Foto de perfil de DomusSilvestre

DomusSilvestre

15 Relats

85 Comentaris

16509 Lectures

Valoració de l'autor: 9.88

Biografia:
Sóc aquí més per llegir que no pas per escriure. M'agrada somriure, cosa que els meus pares agraeixen, donat el cost de la ortodòncia que van haver de pagar.
Vaig néixer el 77, i el primer conte que vaig explicar no era res més que una mentida. D'ençà, els que em coneixen de prop, no em fan gaire cas.