Imitació

Un relat de: Tanganika
La Mila acabava de fullejar el primer volum d'una famosa trilogia de novel·la eròtica que totes les seves amigues i fins i tot amics li recomanaven. Quan la bibliotecària li va entregar també ho va fer. I és que feia mesos que el tenia demanat.

Havia fet bé de desconfiar. Un best-seller. Ella mai s'apuntava al que fa tothom. Ningú li havia de dir el que havia de fer. Ja ho deia prou la vida i, encara que no ho volgués, la societat.


Els dos amants, però, no.

Ni mai que n'hagués llegit res, d'aquella novel·la! Expressament havia buscat on començava el que feia que tingués èxit. La Marta, mentre prenien el cafè dels dijous, li havia xerrat:

-A partir de la pàgina 69.

I hi havia anat directa, la Mila. I tot seguit havia buscat més del tema passant de què més podia anar. Es va permetre dubtar que anés de res més.

La lectura de tot plegat la va disgustar i enfadar. Les descripcions de les relacions sexuals plenes i estimulants entre l'home i la noia eren exactament el que en Miquel i en Pere respectivament portaven a terme amb ella quan es trobaven. Fins i tot les paraules, les expressions. Com robots. Un gaudi, sí, però una lliçó apresa i imitada.

On era l'autenticitat? Era tot una fal·làcia?

Se sentia estúpida. Utilitzada.

Va decidir deixar-los a tots dos. Que tampoc perdia tant. Si s'ho mirava fredament, ella sempre havia donat més que no havia rebut, en temps i dedicació. No havia hagut de llegir res per actuar com ho sentia quan estava amb cadascun d'ells. Així ho veia i així es sentia millor. S'estimava i no volia que li fessin mal.

Va tallar amb tots dos just quan acabava de sortir al mercat un altre volum que continuava la història, ja massa viciosa, massa allargassada. Tindrien feina devorant-lo i prenent apunts amb desfici.

I encara més buscant amb qui practicar. I cap mocador per omplir amb pena.


I la Mila es va estirar al llit plorant de ràbia per no ser un xic més vulgar i entendre que res és un somni. El seu home no la sentia. Roncava.

Aquell so crispaire la va excitar.

No sabia que l'autora d'aquells textos havia començat igual.


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Tanganika

Tanganika

216 Relats

219 Comentaris

133113 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
Al terrat de la meva infantesa amb el llibre de la meva mig maduresa: 'Al terrat a l'hora calenta i altres relats' (Nova Casa Editorial, abril 2015).