Ideals

Un relat de: fosca

Mai ningú és com ell vol. Jo algun cop m'he sentit víctima d'aquesta merda de societat en la qual vivim. Perquè no som perfectes, no podem ser-ho però, encara que no t'hi vulguis fixar, els mitjans de comunicació ens bombardegen a cada instant: que si hem de mantenir el risori quiet perquè sinó a la llarga tindrem arrugues, que si hem d'utilitzar cremes perquè no ens caigui el cul, que si la grandària dels pits et fa ser millor o pitjor...
Au va! A mi em toca els nassos tanta tonteria, tant ser clònics, tant ser un prototip, una idea i en definitiva, jo crec que amb això es diu adéu a la diversitat, no em digueu que no és bonic veure infinitats de cossos diferents! La vida seria un rotllo si tinguéssim que veure cada dia el mateix, no creieu?
I sé que és un tòpic però penso i continuaré pensant al llarg de la meva vida que l'ideal de bellesa és un mateix i la importància i necessitat de ser bells resideix a la nostra ment, simplement.

Comentaris

  • Completament d'acord[Ofensiu]
    Xitus | 08-02-2006 | Valoració: 10

    I com tu bé dius, també tòpic, però s'ha de saber aplicar aquest tòpic, no mantenir-lo com una excusa. Realment ens hem de cuidar la bellesa interior, fent les coses que ens agraden, no deixant de somniar ni tenir projectes, donar-nos temps, apreciar detalls...Fer-ho activament, plantejar-s'ho, perquè això, no ve sol.

    Petons des de Barcelona :-)
    Xitus.

  • Ideals...[Ofensiu]
    L'epicurista Pol | 01-11-2005 | Valoració: 10

    És curios com llegint el teu escrit em passen tantes coses pel cap...
    Ideals... Tornem al mateix, què són?
    Per a mi són un principi bàsic d'existència, un pilar bàsic en la meva vida, quelcom que em defineix. I sobretot, la part que m'agrada més d'això és que sóc exclusivament jo el que els triu, encara que potser és una ilusió, un miratge que ens fa sentir millor. Però fins que no em trobi amb aquesta utopia anomenada veritat continuaré creient que sóc jo qui controla els meus ideals.
    L'única realitat de que estic convençut són les idees d'Epicur, encara ningú me les ha desmontat ni m'han demostrat que focin falses, espero que puguis llegir els dos capitols de l'Apologia d'Epicur que he deixat penjats. Si m'aturo a pensar me'n adono que n'estic enamorat.
    Moltes gràcies pel teu comentari, és difícil trobar gent a qui els agradi Epicur en mig de la societat consumista en la que vivim (de moment, jo el primer, s'ha de reconeixer) Encara que cada cop intento separar-me d'aquest esteriotip que m'estan intentant imposar.
    Ja acabo que només és un comentari.
    Espero que hagis disfrutat amb la reflexió dels sentiments

l´Autor

Foto de perfil de fosca

fosca

56 Relats

228 Comentaris

62771 Lectures

Valoració de l'autor: 9.81

Biografia:
Aquí hi diu que sóc de Tarragona i no és cert.
Vaig néixer a Reus i sempre he viscut a Reus :)