HAS (HE) CANVIAT

Un relat de: natasha

Diuen que de l'amor a l'odi hi ha una ratlla gairebé imperceptible i l'he creuada. Ara et veig i...no em sap greu ser on són. No és que t'odiï perquè no ets amb mi, seria egoista per part meva, potser la paraula odi no està ben utilitzada aquí, però vull dir que prefereixo no dirigir-te la paraula, has canviat massa (posser jo també). Ja no ets aquell nen de tretze ben vestit que començava a explorar la vida i que es va anar deixant grenyes per la moda però amb un punt de rebeldia del que em vaig enamorar; t'has tornat una fusió d'estils durs, provador de substàncies només aptes pels més agosarats i un rebel intrensigent de mena. No et jutjo per les aparences actuals, a hores d'ara sé de sobres que les aparences superficials enganyen, el que m'importa realment és el fons, però això sembla que també ha canviat. Tenies, i espero que el segueixis guardant en un petit racò, un cor amb el que podies moure fronteres, unes idees llunyanes a les meves amb fonaments i unes ganes enormes de disfrutar del món. Ara tans sols queda això últim multiplicat per mil amb la suma d'inconformismei rebeldia (diria que fins i tot excessiva).
No et vull canviar, de fet les nostres vides ja avancen per camins diferents i seria absurd fer-ho encara que estiguessis al meu costat, tot i que quan noto la sensació que em provoques penso que no ets aquell vell amic, que ets algú altre amb la seva cara i que aquesta etapa de transició i de recerca d'un mateix portarà a que torni aquell que havies estat però amb uns anys i experiències afegides.
Sentir tot això és bo perquè m'adono que m'he alliberat de tu? O dolenta perquè he perdut l'amic del cor de metall? (Tot depèn del moment que vulgui recordar). Però el que tinc molt clar és que ens vam trobar en una estació, vam fer una part del trajecte junts i arribat un encreuament de camins vam decidir fer rutes separades. Estic convençuda que ni el vent ni les tempestes et faran girar cua, BON VIATJE!!!


Comentaris

  • molt bonic[Ofensiu]
    Vida | 08-02-2007 | Valoració: 9

    ooh!!!
    k bonic!
    si k es veritat k no sembla real, pero per ke? doncs perk està escrit molt be :DD m'agrada molt. Li arribes a donar una claredat i senzillesa ke arriben a fer d'akest relat, un text complex i captivador.
    continua aixi, k tens molt de talent.
    expressa!!!
    ho sento, per si aixo k es cert et va afectar... pero no hi donguis mes voltes, k ja saps k la vida canvia i hi ha molta gent al mon :D
    sort!!

    Raül

  • Te algo que m'agrada![Ofensiu]
    Arbequina | 09-06-2006 | Valoració: 8

    Veig que aquest relat l'has classificat com a biogràfic. És a dir, hi ets tu i el teu amic, i existiu de debó. Baja, que és més descriptiu que metafóric.
    Suposo que "el teu amic", va ser "el teu amant". O acàs parles d'un amic que ha canviat? Poc importa. El cert és que m'ha agradat molt llegir el teu relat en el sentit que descrius (o expresses, millor dit) molt bé com ens afecta el canvi d'algú molt proper. Ens deu passar amb estimats (sexualment) però passa molt entre amics. I la tristor que deixa al seu pas el canvi mutu de dos jo que es separen, l'acabes amb un savi "bon viatge". És un bon final.

    Apa, una abraçada i fins aviat.

    Arbequina.

  • tranquila :D[Ofensiu]
    Poetessa | 09-03-2006

    M'ha semblat molt bona la metàfora que has fet de la manera d canviar els kamins, i m'agrada molt l'essència de l'escrit, i ja d pas, mersi pel komentari al meu poema, m'ha sorprès molt jejej Petonetssss

  • tranquila :D[Ofensiu]
    Poetessa | 09-03-2006

    M'ha semblat molt bona la metàfora que has fet de la manera d canviar els kamins, i m'agrada molt l'essència de l'escrit, i ja d pas, mersi pel komentari al meu poema, m'ha sorprès molt jejej Petonetssss

  • ho sento!![Ofensiu]
    natasha | 25-01-2006

    Avís pels lectors i les meves disculpes: hi ha excessives faltes en aquest relat, la veritat és que les presses m'han traït. Simplement espero que gaudiu de l'essència.

    Gracies per llegir-me!!

l´Autor

Foto de perfil de natasha

natasha

65 Relats

274 Comentaris

83002 Lectures

Valoració de l'autor: 9.57

Biografia:
Vaig néixer una matinada d'agost del 1988 a la ciutat dels quatre rius (Girona).
Química professionalment parlant trobo en les lletres el meu millor refugi, on plasmar sensacions, desfogar-me durant un mal dia o volar pels núvols... escriure s'ha converit en una forma de deixar anar allò que penso però que no dic.
El meu camí seria més feixuc sense els amics i la família.
Gaudeixo amb una bona musica, un bon llibre, una conversa, el bàsquet o amb la simple tranquil·litat davant del mar.

si teniu alguna cosa a dir: judithgirona@hotmail.com

*tot comentari o crítica serà benvingut