Fugida per l'escaire

Un relat de: betixeli
Baixava les escales de dos en dos, i al sortir al carrer va seguir caminant amb pas lleuger. Fins i tot xiulava!, ell, que feia setmanes que em deia que no estava bé, que no era feliç...
Jo li intentava seguir el ritme unes passes més enrere, tot preguntant-me què carai havia provocat aquell canvi d’humor sobtat. No vaig poder-me aguantar més i em vaig clavar en sec al terra.
- Ei tu! - li vaig dir alçant la veu per sobre la remor del trànsit-
- Què collons et passa avui? Perquè estàs tan bé?
- Estic bé, no ho sé, em sento bé.
- Hi ha res que hagi canviat des d’ahir?
- Si, suposo que si...he decidit que me’n vaig, que aquest país ja no serà mai més el meu, i això em fa respirar tranquil.

Comentaris

  • Contundent[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 02-06-2013 | Valoració: 10

    Un cop de puny. Això és el que m'ha quedat després de llegir el teu relat. Una sotragada considerable en pensar-hi. S'han de tenir molts nassos per a marxar d'aquí per anar ves a saber on a guanyar-se les garrofes. Malgrat tot, quans anys i segles fa que existeix l'immigració? Una forta abraçada.

    Aleix

l´Autor

Foto de perfil de betixeli

betixeli

112 Relats

294 Comentaris

91214 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Surto a la terrassa i cullo tres fulles de menta, en tasto una i escric el que em ve al cap,
i el mateix faig amb les imatges que sorprenen els meus ulls d'aprenent, amb els fets que em remouen i amb els pensaments que faig crèixer sense saber-ne massa el destí. Escric el que sento, i al desar-ho en paraules és com si tot el que he (a)notat esdevingués més tangible, més compartible, més de veritat.