Fi de erotic phone, erotic meeting. Erotic end. Com ha de ser.

Un relat de: Tanganika
Quintín va començar a menjar aquell pàmpol tan poc pàmpol i li venia al cap aquella cançó que un ex-propietari seu (puta vida, anar de propietari en propietari!) cantava a la banyera (molt malament, per cert, causant nombre ú de pluges tropicals de mesos de durada) 'La vida es una bámbola'. Però Quintín entenia 'la vida es una pámpola', per anar de conjunt amb la seva menja. Coses de llangardaixos anomenats Quintín, ben normal, d'altra banda.

Quan l'Edu es va adonar que li cruspien la titola va ser perquè l'Elsa va enfocar la bestiola atipant-se. Dona i home van xisclar. Molt malament, ella, de fer-ho: se li van obrir els punts de les comissures i la sang a pressió va esquitxar Quintín, que semblava que tingués una varicel·la.

Edu va engrapar Quintín i li va fer vomitar el que no li pertanyia i que encara era a temps d'afegir-s'ho amb super-engrut, si ho havia engolit sencer, que era el cas.

Elsa va voler un folre pel mòbil amb la pell del desgraciat rèptil que, per castigar-lo, li van arrencar en viu. Després el van tapar amb un clínex i espavila't. I Quintín va fugir, ara era lliure, almenys. Va fugir cap al carrer major. Va entrar per l'escletxa de sota la porta de la casa d'una vídua amant de qualsevol necessitat. I ell ho era.

Diuen les males llengües (i les bones també!) que Quintín és actualment la nineta dels ulls de la bona dona. Ella s'hi moca i li canvia el vestidet (el clínex). Ell, agraït, li canta allò de la pámpola i gaudeixen tant...tant! ...que venen entrades per qui ho vulgui anar a veure! (primera!).

Quant a l'Elsa i l'Edu...viuen junts. El nap buf ha deixat la Pòncia i ara els calçotets ja no els duu de macramé, sinó de cotó supercardat, com ha de ser. L'Elsa s'ajup per parlar amb ell i fer cosetes i ell té una col·lecció de xanques...o bé usen bolsos! Ai, l'amor, que és estrany!

La monja i Judes l'octogenari estan fent la volta a l'univers conegut i per conèixer. Els seus orgasmes creen noves supernoves mentre van rebotint per les galàxies.

Donald va caure de la butxaca, encara llefiscós. Sura entre els estels i els meteorits i els científics ja l'han batejat: el planeta Sucós. Sabessin...


THE END

* Si algú té res a comentar, dir, afegir, proposar....tot orelles! (millor no, no vull cap Quintín!!!!)

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Tanganika

Tanganika

216 Relats

219 Comentaris

133192 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
Al terrat de la meva infantesa amb el llibre de la meva mig maduresa: 'Al terrat a l'hora calenta i altres relats' (Nova Casa Editorial, abril 2015).