Fer l'amor amb tu una altra vegada

Un relat de: Chelsea, the classic girls of 60's

Et miro. Somrius. Jo també. Sé que et segueixo agradant, i jugo amb això, és cert. Ets conscient que a mi també m'agrades. No podem apropar els nostres cossos, doncs jo he tornat amb ell. Hi ha gent al voltant, ens incomoda.

En horari extraescolar ens trobem, com feiem abans, però aquest cop per estudiar. Amb la moxila preparada, i sabent que no s'obriria he picat al timbre. Has obert. He pujat a la teva habitació, com sempre, on havíem d'estudiar, on ens trobàvem quan no tenia lligams. El teu cos m'atreia tant, els teus ulls em seduien, els teus llavis s'anaven humitejant, esperant el moment del petó. Te l'he fet i s'han tornat a juntar les nostres ànimes. T'he acariciat com si intentés descobrir-te un altre cop, mentre sentia les teves mans recorrent el meu cos a gran velocitat. La passió del petó ens ha fet presos, ha engarjolat la nostra moral en una cambra fosca que hem oblidat. Ens hem deixat portar pels sentiments. Meravellosos sentiments. Els petons cada vegada més profunds, les abraçades més fortes, t'agafava i t'apropava a mi, volia que fossis meu. Les mans per l'interior de la roba, lliscaven suaument, sentint l'escalfor dels cossos que s'anhelaven trobar aviat. Treien-te la samarreta ràpidament, ansiosa d'observar el teu cos, de llepar-lo, d'esgarrapar-lo. Cada vegada més moviment. La teva mà acariciant-me la cama em feia sentir el moment, desitjant que em toquessis, i amb un apassionat petó em fesis teva. La roba anava caient, amb rapidesa i ànsia. Els petons ara eren succions, i les paraules boniques ara es convertiren en petits gemecs, incapaç d'articular les paraules que et farien saber lo molt que et desitjo. Cossos nús, l'un en front de l'altre, van juntar-se per poderme ascendir al cel, on vaig ser al paradís per uns minuts.

He tornat en mi mateixa, i fent-me una abraçada protectora m'has dit que t'agradava. Sé que no t'hauria de confondre, però tu també m'agrades. I si em permets, dir-ho, en veu tan baixa perquè no l'escoltis, t'estimo.

Comentaris

  • no t'amaguis[Ofensiu]
    jaumesb | 24-03-2006 | Valoració: 10

    no t'avergonyessis, escriu, troba't i troba
    l'amor és qui ho mou tot

  • Dues cosetes...[Ofensiu]
    angie | 23-03-2006

    M'agrada el to del relat i el que desvetlles, però crec que hi ha dues coses a corretgir :
    - l'abús de la paraula cos/cossos
    - hi ha una frase on utilitzes dos cops "paraules" i no queda gaire bé.

    Per la resta trobo que és un relat on ens envies una espècie de reflexió ètica, que si em permets et diré que cada cop penso que és millor que sigui maleable, és a dir, l'ètica pot variar segons el moment que visquem i hi ha coses que són innevitables...

    No et coneixis, i avui he fet un nou descobriment...

    angie