Fent l'amor amb comptagotes (I): El tacte.

Un relat de: angie

El seu pols era un petit cor que del cos es volia desprendre i trucava insistent al meu canell que reposava tímid sobre la seva mà. Els meus dits enjogassats recorrien tot el litoral dels seus i el terreny agraïa aquella pluja de pessigolles, s'esgarrifava.
Després d'aquell delicat reconeixement, la meva vista ja s'havia après el color dels seus ulls, la llargària del seu coll i el rebost dels seus llavis.
Quan decidirem aixecar-nos i deixar aquella tauleta del fons del bar, ella ja no va parlar. Em mostrà la seva esquena insinuant, el ball dels seus braços prims rossant els malucs i el seu provocador caminar.
Jo estava embriac d'ella, em saturava la visió, era com un camp de blat abans de la trilla, d'un daurat que de tant brillar fa mal i la música que els meus dits tocaren, desfilava ara amb el seu taconejar.
I les paraules que no em va regalar llavors, quan m'acomiadava nerviós al seu portal, me les va vomitar :
- Vols vindre, vida?. Hi ha més mapa per a explorar.
El desig corprès no va tenir temps de respirar-ho, el seu cos em va abraçar i quan junts pujàvem per l'escala, el meu sexe era ja un sord tam-tam.
A l'entrar al pis i tancar la porta, llençà les claus i la bossa al terra i amb una suavitat que no puc descriure em va prendre les dues mans, s'acostà al meu pit envejós de l'escalfor que ella no podia amagar i mirant-me als ulls em va preguntar :
- Em deixes que sigui jo ara la que et recorri el palmell, preciositat?
El meu gest va ésser clar i asseguts als peus del llit, sobre la catifa, vaig donar-me inconscientment tot, encara que ella només m'havia demanat les mans.

Comentaris

  • Dues cosetes[Ofensiu]
    El follet de la son | 20-10-2006

    És un relat molt bonic, i tendre, captingut, com si fos un fil tens a punt de ser tallat, però tinc dues a coses a dir. La primera en forma d'objecció, la segona en forma de pregunta.
    La paraula "rossant", i perdona l'expressió (jo les dic així les coses), m'ha fet mal als ulls.
    El darrer paràgraf o, més ben dit, la darrera frase, m'ha deixat desconcertat, perquè i he cregut notar una certa ironia, i més quan parles en boca d'un home malgrat ser, tu, una dona.

  • ets...[Ofensiu]
    Capdelin | 18-02-2006

    la suavitat, l'elegància descriptiva, la sensualitat de seda i amb comptagotes poses les paraules adients en els llocs adients... tot una obra d'art, artista!
    ptons i una abraçada!

  • Guau![Ofensiu]
    marc (joan petit) | 07-02-2006

    Insinuant i suau. (Que rima amb guau!)

    angie...

    T'esceric aquest comentari per un parell de raons, una de les quals és interessada. T'ho dic aquí per si no vols continuar llegint.... (jeje).

    - No sé si t'havia comentat gaire coses, però en tot cas, em sentia "en deure" amb tu per aquesta raó. És per això que avui, que tinc una estona, l'he dedicada a llegir alguna cosa de per relats i, especialment, alguna cosa teva. Què vols que et digui? doncs que m'ha agradat prou. La frase del mapa l'he trobada una mica.... "patillera". Potser haguessis pogut ser més descriptiva. A vegades, amb el tacte, pots veure llums, sentir calfreds, etc. Però vaja, com et deia, esperaré els altres capítols....

    - (2a raó, la interessada). Recordes que vaig demanar coses sobre els anells? Com que em vas respondre i necessito una víctima.... et podria fer una pregunta? Estic escrivint un relat i necessito un parer. (no té res a veure amb l'anell.....) Et passo el mail per si dius que ok.... joanpetit@ya.com

    Apasiau...

    marc.

  • gràcies angie [Ofensiu]
    jmgg | 07-02-2006

    Allí estaré

    Josep Mª

  • filladelvent | 05-02-2006

    Bones imatges, potser massa ensucardes pel meu gust, però ben descrit i força original.

    El pròleg m'agrada. El veig com una escena de principi de pel·lícula... ben bé un pròleg en tota regla. Estaré pendent dels pròxims capítols.

    Una abraçada,

    -Filladelvent-

  • interessant[Ofensiu]
    Noctambul | 04-02-2006

    No està malament el primer capítol però he de confessar que m'ha agradat més el pròleg. De tota manera això és el que pot fer més interessant aquest lliurament per capítols, que uns t'agradin més i altres no tant. Comença a prendre sentit això del comptagotes.

  • Comptagotes, ui![Ofensiu]
    Carme Dangla | 04-02-2006

    Potser la meva ment busca encara un ideal encara més tendre, més suau.
    D'alguna manera el teu relat m'ha deixat una sensació de "ho vull una mica més bonic"
    Igual són les paraules "vida" i "preciositat", que no són les que m'agradaria sentir de primer antuvi, potser és que m'agradaria veure més descripció del que va sentint el tacte de l'home i el que vol donar al tacte de la dona.
    El minimalisme de la narració -del qual jo seria d'altra banda incapaç-, segurament fa que trobi que me'n falta una mica més.
    Certament, crec que a mi, l'amor amb comptagotes em frustraria molt.
    Aquests són purament uns comentaris que faig des de la meva sensibilitat, sense cap ànim de crítica, sinó per mostrar que és el que ha despertat en mi el teu escrit.
    Val a dir que ha despertat en mi un cert desig de posar-me a escriure sobre les sensacions físiques de l'amor, potser pot ser pretensiós a la meva edat, segurament que idealitzo les coses i no trepitjo prou de peus a terra, però realment has aconseguit despertar en mi un desig de comunicació a un determinat nivell.
    I parlant del tacte, una abraçada sense límits.

  • Ei!!![Ofensiu]
    David Gómez Simó | 03-02-2006

    Ves per on, encara no m'havia llegit el próleg. Ara que ja ho he fet, i el primer capítol també, espero que aviat ens facis coneixar com segueix aquest comptagotes.

    Molt interessat.

  • angie!!![Ofensiu]
    Àfrika Winslet | 03-02-2006 | Valoració: 10

    quina delícia de relat! es veu tan acurat, tan delicat, tan senzill... i a la vegada tan perfecte!! no pensis que vull fer-te la pilota, es que de debò m'ha encantat!! Quina alegria que aprofitessis aquelles frases que ens vas regalar fa poc! aix... freno que m'emociono...
    En resum, que m'ha agradat moltíssim, i que espero que segueixis amb aquesta sèrie de relats. Molts petons!

l´Autor

Foto de perfil de angie

angie

199 Relats

1457 Comentaris

276666 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Sóc tan sols un fantasma d'allò que m'agradaria ser, per això em trec el llençol sovint i em despullo entre la prosa i la poesia, per trobar el món que somnio.









El meu correu :angels_torres2@hotmail.com