Ets aquí?

Un relat de: _shamandalie_

Ets aquí. Aquí. Enlloc més. T'esforces per a controlar el batibull de pensaments entremaliats que juguen a fet i amagar en la teva ment.
Gaudeix. T'obligues a gaudir d'aquest moment. Saps que és únic, però el cap se te'n va. No ignores que aquest instant no pertany ni a aquest lloc ni a aquest temps, però continues evitant aquests pensaments.
Somriu. Esbosses un intent de ganyota feliç que fa quatre volteretes enlaire abans de caure al mar i ser engolida per una medusa que justament passava per allà. Les plantes, gira-sols mal acabats, et decoren els peus a base de rascades. Però, malgrat els incidents, tu segueixes sent. I ets aquí.
Diries que no necessites res més, que aquest moment és d'aquells en què no necessites demanar res més. Però no ens enganyem, t'agradaria que fos un altre dia, just a l'hora en que el sol es pon però no fa fred, que no hi hagués aquestes plantes punxegudes i horroroses, que l'aigua estigués més calenta, que no hi hagués meduses molestant per tot arreu, que fes vent però no se't posés la pell de gallina al sortir, que l'aigua del mar no et deixés empastifada de sal, que les roques no punxessin però tampoc fessin relliscar, t'agradaria recordar-te de portar-te roba de recanvi, aigua freda, més ulls, una olor diferent, desaparèixer i aparèixer en un camp de gespa que, òbviament, no hauria tocat mai abans ningú i que per tant seria còmode i lleuger, veure formes de conillets menjant pastissos als núvols, un gira-sol de regal caigut del cel...
Però, de moment, ets aquí. O no?


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de _shamandalie_

_shamandalie_

27 Relats

129 Comentaris

42183 Lectures

Valoració de l'autor: 9.59

Biografia:
"Poder reír, reír, reír abiertamente,
reír como un vaso al derramarse,
absolutamente enloquecido sólo por sentir,
absolutamente roto por rozarme en las cosas,
herido en la boca por morder cosas,
con las uñas sangrando por agarrame a cosas,
y después dadme la celda que quérais que yo me acordaré de la vida." Pessoa..

Dos peus, dues cames i dues mans amb cinc dits (de pianista) cada una. Ungles mossegades, inevitablement. Dos ulls (molt o poc) foscos, un nas (respingon) i una mata de cabells (henna caoba) que van per on volen.

Amélie, la música, la literatura, el piano, la llibreta negra, un pilot (BIC's nooo!), els gira-sols, els clips, una volta amb monocicle, la meva gent i el meu trosset de veritat.

I.. i tot plegat, una miqueta.