ESTIC ENGANXADA

Un relat de: Eva Caselles
Tot just aixecar-me, el primer que faig és engegar l’ordinador. Necessito contestar uns correus, enviar un parell de documents a l’oficina i repassar el meu compte de Twitter.

Passats uns minuts però, comprovo que no puc connectar-me a la xarxa. M’és impossible establir connexió. "Sin acceso a Internet", m’informa la icona a la part inferior dreta de la pantalla. El reinicio, miro de diagnosticar quin és el problema, però no ho aconsegueixo. Lluito una estona amb l’aparell, infructuosament, fins que el tanco. Potser és una avaria temporal del sistema, em dic, i em faig un cafè. Per un moment, m’oblido del problema i em concentro en gaudir de la primera dosi de cafeïna del dia.

Entre glop i glop del màgic líquid marró, miro el telèfon mòbil. Normalment de bon matí ja hi tinc varis missatges de WhatsApp i altres avisos pendents. Avui però, n’hi un. M'envaeix un cert neguit, que augmenta en veure que tinc el telèfon sense cap mena de cobertura. Hauré de canviar-me de companyia?
No hi dono més voltes i vaig a buscar la tauleta tàctil. Aprofito que passo per la cuina i em serveixo un segon cafè. Tampoc puc obrir-la, cap senyal. Només puc constatar, amb desgrat, que tinc un altre aparell avariat. Començo a angoixar-me, a suar, a remoure’m.

De cop, el so repetitiu de l’entrada de missatges al meu mòbil em desperta. M’adono que el malson s’ha acabat, que torno a estar connectada a la realitat i que necessito amb urgència un cafè.

Comentaris

  • Aquest cafè![Ofensiu]
    Eva Caselles | 09-06-2014

    Sí!!!!-..la tecnologia potser que no ens funcioni i ens puguem desesperar.
    Però sense cafeteres i sense cafè, segur que la vida seria més dura.
    Almenys així ho veig jo ;-)

    Salutacions!

  • Relat quotidià. [Ofensiu]
    jos monts | 04-06-2014

    Carai...............
    Menys mal que la cafetera et funcionava.

l´Autor

Foto de perfil de Eva Caselles

Eva Caselles

36 Relats

53 Comentaris

28840 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Sóc una lectora de relats que s'ha embarcat en el difícil art d'escriure'ls.
Però com que també sóc perseverant, vull pensar que poc a poc me'n sortiré.

Frueixo molt llegint, descobrint i imaginant. I m'agradaria gaudir també, escrivint, creant i inventant.

El que més m'agrada però, és donar la mà.