Espera'm!!!

Un relat de: GTallaferro

Ja no puc més!!! Si no ho escric, rebento:
Espera'm!!! Deixa'm acabar de sortir d'aquesta follia estèril de l'espiral del vèrtig del no-parar, del treballar com un estúpid autòmata, del no-sentir: Del no-sentir-te a tu, la base ferma i prolífica, sobre la qual s'ergeix la meva tan ansiada felicitat i, altre cop, la vida; del no-sentir-me a mi, ara, forat buit, mancat d'energia.
Avui he despertat grisa:No hi sóc. No hi ets...però des de la profunditat de la voràgine occidental de l'aniquilant ritme trepidant del treball, et clamo: Espera'm, que deixo aquesta mort en vida!!

Comentaris

  • T'espero...[Ofensiu]
    Unaquimera | 15-11-2006

    Ben fet! Un relat fort, ràpid, breu, sonor: com una explosió! I, com aquesta, causa impressió!
    Has triat paraules ben carregades de contingut i has lligat frases ben expressives.
    M'agrada aquest estil directe i fresc; tornaré per aquí a veure altres coses teves, ja que avui la visita ha resultat molt grata... i he descobert alguna coincidència entre el teu relat i algun de meu...

    Aprofito aquest comentari per enviar-te una abraçada ben bona per celebrar que t'he descobert,
    Unaquimera

  • M'ha agradat molt![Ofensiu]
    Arbequina | 14-11-2006

    El teu relat, breu però intensíssim, il·lustra prou bé la voracitat moderna, el seu ràpid còrrer cap endavant dirigint-se a, lògicament, una mort que a tots ens espera. I tu t'aixeques dient, espera'm! O esperem-nos.
    M'ha agradat molt.

    Una abraçada.

    Arbequina.

l´Autor

Foto de perfil de GTallaferro

GTallaferro

67 Relats

153 Comentaris

61355 Lectures

Valoració de l'autor: 9.79

Biografia:
Vaig néixer l'onze de maig del 75, el dia de Sant Eudald, patró del meu estimat Ripoll, que guarda com a preuada possessió el magnífic Monestir de Santa Maria.
Des de sempre m'han apassionat les lletres. Pel que fa a la lectura, m'encanta llegir impulsada per la curiositat d'aprendre com comprendre millor el món i també a mi mateixa. Els llibres són el meu millor mitjà de transport cap a nous móns i noves idees. I en referència a l'escriptura, haig de dir que la considero un gran mètode de catarsi que intento practicar sempre que puc.
També m'agrada dibuixar, anar al cinema i multitud de petites coses que donen color a la vida,com acariciar els meus gatets, en Xin xin i en Kiri.

En fi , només dir-vos que em fa molta il·lusió que llegiu els meus relats!!