Esmorzar al llit

Un relat de: jogasser

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Entra una mica de claror entre les escletxes de la persiana, suficient per desvetllar-me i fer-me girar cap a l'altre costat. És d'hora i no tinc cap intenció de deixar el llit. Encara no. Avui, no. Poso el braç sota el cap i l'aixeco una mica per tenir una millor perspectiva de l'habitació. Allà, al terra, al costat de la porta, hi ha uns pantalons. Al damunt de la cadira hi ha una samarreta i una faldilla curta texana, i als peus de la calaixera, unes calces negres de cotó, just al costat de les meves.
M'ensumo els dits, les mans, aixeco els llençols i els deixo caure amb suavitat, notant una petita bufada d'aire calent, que deixa anar la mateixa flaire que impregna tot el meu cos. M'en vaig anar a dormir amb aquesta olor i em desperto amb ella. És l'olor del plaer, de les nostres suors i els nostres conys, de sucs i de salives, d'amor i de sexe.
Vam començar a posar-nos calentes tot sopant al restaurant del Born, menjant-nos amb els ulls, acompanyant el desig amb un vi negre excel.lent, entre rialles i carícies.
Agafades de la mà vam anar caminant fins arribar a casa, sentint com creixia la cremor dins els nostres cossos. Al ascensor, ens vam anar tocant, petonejant i llepant, fent explotar el desig que duiem fèia hores. Temps de posar la clau al pany, amb dificultat, tot s'ha de dir, ja que la Laia em magrejava pel darrere, i entràvem a casa treient-nos la roba l'una a l'altra camí del llit.
Mentre ho recordo, em vaig humitejant per baix, m'acaricio el ventre poc a poc, anant baixant fins arribar a comprovar que efectivament estic completament molla. Deixo que els meus dits llísquin amb parsimònia per els meus llavis, i sento el batec dins el meu cony, mentre una mà, que no és la meva, s'hi afegeix.
Després d'una nit intensa d'orgasmes, ens llevem amb gana. Els seus dits recorren amunt i avall els meus llavis calents i sucosos, per fora, pels voltants, mentre amb l'altra mà, per darrere el cul, m'el va obrint, va d'un forat a l'altre, embadurnant el curt recorregut amb un mar espès de líquit i d'olors. No trigo gaire a sentir els meus gemecs desde allà on he arribat, tant lluny i en un instant, sense haver notat que les seves mans deixessin el meu cos, perquè encara hi són, apretant les meves carns pel davant i pel darrere, esmorteint el moviment fins a la calma absoluta, apagant per un moment el foc, el meu, perquè el d'ella, tot just comença a revifar.

Comentaris