Esmolades

Un relat de: Iona
Els seus rínxols eren admirats per tothom. Creixien sedosos i brillants, eren espectaculars. Ella n'era conscient, i els hi va permetre ser cada cop més llargs.
Però el seu orgull, la va distreure del que era important. I no es va adonar a temps, dels petits i constants canvis que s'anaven succeint.

Ells, lentament prengueren vida pròpia, i ja empoderats, deixaren de respondre a les seves ordres. Començaren a entortolligar-se arreu, fent habituals les ensopegades, els cops i els blaus, així com les dificultats de moviment, que feren incrementar les renúncies.

Desesperada, intentà agafar les tisores per aniquilar-los, però ells foren més forts. El seu malson acabà, però ella ja no va despertar.

Iona

Comentaris

  • Vaja![Ofensiu]
    Prou bé | 02-11-2021

    Ho has descrit amb tant detall que m'ha fet pensar a tallar-me els cabells!
    AMB total cordialitat

  • Rínxols assassins.[Ofensiu]
    SrGarcia | 02-11-2021

    Un relat de fantasia i por. Molt ben trobat això dels rínxols assassins. L'escriptura molt eficaç.

  • Per això vaig rapat[Ofensiu]
    kefas | 01-11-2021


    Quan tinc el cabell una mica llarg, aviat noto les carícies que li fa l’aire, noto que el meu cabell es deixa anar i està content amb el ball al que el vent el convida. Sento el seu desig de seguir els capricis de la marinada i quan bufa el ponent em tapa la cara per impedir-me la visió. Però el pitjor és el seu festeig amb la tramuntana, està clar que voldria trencar les arrels que l’esclavitzen i marxar sud enllà on, potser sospita, que hi viu l’alegria i la llibertat.

  • M'has fet riure[Ofensiu]
    Carles Linares | 01-11-2021

    Gràcies pel teu comentari per la meva historieta de cervesa. La teva remarca sobre el fet que mès treballes un text, mès es fa petit, m'ha recordat el sketch d'un còmic que teniem a Franca que jo era petit. Era un magatzem de fruites i verdures i l'amo renyava un empleat que havia escrit sobre una pissera "aquí venem taronges boniques i barates", i per cada mot, l'amo explicava qu'era inútil. Aqui, naturalment és aqui, venem, clar, no les donem les taronges, i taronges, es veu que son taronges etc etc... i al capdavall, no queda res mès sobre la pissara...;-)

  • Massa curt ;-)[Ofensiu]
    Carles Linares | 01-11-2021 | Valoració: 7

    els cabells que prenen el control de la situació, l'idea és molt bona, en podries fer un relat mès llarg, hi ha moltes possibilitats interessants... No és cap crítica, nomès una impressió.

l´Autor

Foto de perfil de Iona

Iona

83 Relats

320 Comentaris

28276 Lectures

Valoració de l'autor: 9.66

Biografia:
Durant el confinament vaig provar això que en diuen escriure i ves per on em va agradar. Ara, novella en el món de l'escriptura, vaig fent, desfent i aprenent.

El meu blog: Despullant sentiments de Iona

A Instagram: @lecturesxgaudir