Escollir

Un relat de: terra

Escollir, triar, decidir-se, quedar-se amb una cosa o una altra…en definitiva el nostre dia a dia consisteix en això. És com els llibres aquells de Tria la teva aventura, però amb la diferència que en la vida, moltes vegades, escollim sense adonar-nos del procés que ha dut a terme el nostre cervell.

Un sí o un no, esquerra o dreta, aquí o allà, t'estimo o no t'estimo...dir una o l'altre pot fer que el nostre destí canviï completament. Quan optem per un camí o un altre no sabem quin és el millor ni què ens deportarà cada un d'ells. Pensem, hi donem voltes, analitzem els pros i els contres, ens assegurem dels nostres sentiments, fem els possibles per assegurar-nos del que hem de fer. Però al final aquesta decisió pot modificar tantes coses que ens capgira la vida de dalt a baix i topem amb situacions que en un primer moment no havíem previst. Quedem descol·locats, no sabem com reaccionar.

Paraules, gestos fets, comportaments, etc. que fins llavors no tenien importància es converteixen en indicis d'alguna cosa que no saps si realment té sentit o només és fruit de la teva imaginació. I què fas? A part de no deixar de pensar-hi i intentar trobar la solució, fer veure que no saps res i esperar com evoluciona tot plegat. Potser més endavant veuràs més clara la decisió. Però has tornat a triar: has preferit creure que segurament són imaginacions teves i que si no és així, un altre dia algú ja et farà tocar de peus a terra.

Comentaris

  • Experiència i reflexió[Ofensiu]
    Unaquimera | 22-10-2008

    Quan he arribat fins al teu espai, he hagut de triar quin relat escollia... i mira, he començat per aquest darrer, potser perquè el títol m'ha semblat especialment adient davant el dubte.

    El teu assaig defensa un plantejament personal, fruit de la pròpia experiència i la reflexió.
    Hi ha una frase que m'ha resultat molt significativa: "en la vida, moltes vegades, escollim sense adonar-nos del procés que ha dut a terme el nostre cervell." I tant! La qual cosa, per cert, no sé si és una llàstima o una sort...

    Com que m'ha agradat llegir-te avui, tornaré un altre dia per conèixer-te una mica millor, et sembla bé?
    Entre tant, t'envio una abraçada per celebrar la descoberta,
    Unaquimera

  • ES DIFICIL DECIDIR-SE[Ofensiu]
    EULALIA MOLINS ARAGALL | 20-10-2008 | Valoració: 9

    La vida ens posa al davant molts camins i poques sortides, hem d'anar escollint sempre, i mai sabem si el que hem triat ha estat el millor perquè no podem tornar enrera i aixó costa de superar.

l´Autor

terra

20 Relats

26 Comentaris

23048 Lectures

Valoració de l'autor: 9.22

Biografia:
Vaig néixer la primavera de l'any 1988. Soc periodista i tot i gastar paraules escrivint sobre la realitat, de tant en tant m'agrada plasmar les històries que només són reals en el meu cap.