És i no és

Un relat de: Marteta
La vida és així...
Avui estem bé però demà la felicitat serà invisible. Sempre volem el que no tenim, i quan ho aconseguim perd tota la màgia. Els somriures es converteixen en llàgrimes, les pujades en baixades. Els cims s'esfondren i res val, esforços inútils. Els sentiments no tenen importància, tot ha d'estar ben calculat. L'interior no importa, la superficialitat se'ns menja per dins i per fora. La malenconia no es transitòria, els problemes es massifiquen.

La vida és així, però a mi m'encanta convertir els sinònims en antònims i et diré que la meva vida no serà així.

Comentaris

  • M’agrada veure el teu optimisme! [Ofensiu]
    Eloi Miró | 26-11-2013 | Valoració: 10

    I si, la vida és així, ara sentim això i demà sentim el contrari... alegria i depressió, amor i odi... el cap de vall és el que toca no? Per alguna cosa som humans!

    Ara feia dies que no et llegia! Veig que continues igual d’expressiva...

    Una abraçada:

    Eloi

  • Com no?[Ofensiu]
    AVERROIS | 31-10-2013 | Valoració: 10

    ...la vida és així, un gabuix, una tempesta plena de trons i llampecs, però també de postes de Sol i matinades al costat del que estimes. Algú va dir que seria aburrit si sempre tot fos tranquil i potser tenia raó. Convertir la foscor en llum, o la tristor en alegria, es complicat però dona motius per viure una vida plena.
    Una abraçada.

  • M'havies espantat...[Ofensiu]
    Annalls | 30-10-2013

    ... el tema de les pujades i baixades, no sempre depen ben be de tu, però la resta que expliques, faràs molt be de no ser-ho, es que no ho ets, per tant... no cal que em preocupi!

    Ah xsst, aquesta foto no t'afavoreix Na Marteta... estàs divertida però no, millor la canvies que ets moolt bufona tu!! A h i no cal que esperis a que publiqui un nou relat, que si ,esta al sortir.. per venir a comentar , segur que no els has llegit tots, jo tampoc els teus però no em dones temps!

l´Autor

Foto de perfil de Marteta

Marteta

227 Relats

394 Comentaris

166057 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Professora de filosofia.