Error (Tema: Infidelitat)

Un relat de: GTallaferro

Tot es va precipitar quan després d'uns quants anys l'anell del matrimoni li tallava la circulació, que es va activar ràpidament després d'aquell sopar de feina, quan aquella morenassa de vestit i llavis vermells li va demanar foc. La cigarreta, però, no va ser l'únic que va encendre's. Dins el lavabo de la discoteca li va arremangar el vestit, li va apartar el tanga i la va penetrar amb avidesa.

Fosques conseqüències va portar això de la morena…Després del divorci, després d'haver comprovat que el fet que els homes no ploren és un tòpic estúpid i una salada realitat, sempre es va preguntar qui havia delatat a l'Adam pecador, que mossegava amb els ulls emboirats la poma roja de plaer carnal. Sens dubte, va començar a creure en la providència i en el càstig del pecat original. Aviat va ser expulsat del paradís, però no pas per cap ésser suprem sinó per la pròpia Clara.

Què en quedava, ara, del seu matrimoni? Res, res de res…Només foscor, una foscor que engolia compulsivament els dies de sol; un conjunt de pètals de record posats en la gerra de la memòria, amb una aspirina a dins per tal que no s'acabessin de pansir en l'oblit; una pensió a pagar, un buit al llit i encara que el seu ego masculí no ho volgués reconèixer, un buit a l'ànima impossible d'omplir. Una solitut pesada i feixuga, que com un llast, el submergia en el got de wiski que hi havia cada diumenge al vespre, al bar de la cantonada. Vivia sol en una casa massa gran amb racons plens d'ombres nostàlgiques que es dibuixaven en l'enyorança dels temps passats.

Comentaris

  • una fotografia literària, ben feta[Ofensiu]
    teresa serramià i samsó | 09-12-2006 | Valoració: 9

    per més que tristement molt real. De vegades anem a l'amor duts per un impuls, sense mesurar bé l'abast dels nostres actes.

    Som humnas i aquesta condició ens fa vulnerables. Podem ferir i ens poden ferir. I aquesta lliçó no és mai agradable d'aprendre. Però la vida és una mestra inflexible.

    Aquest paisatge nevat, tan bonic, que et representa, deu ser això: una imatge preciosa. Espero que dins teu, hi llueixi un sol esplendent i encegador...

    una abraçada!

l´Autor

Foto de perfil de GTallaferro

GTallaferro

67 Relats

153 Comentaris

61346 Lectures

Valoració de l'autor: 9.79

Biografia:
Vaig néixer l'onze de maig del 75, el dia de Sant Eudald, patró del meu estimat Ripoll, que guarda com a preuada possessió el magnífic Monestir de Santa Maria.
Des de sempre m'han apassionat les lletres. Pel que fa a la lectura, m'encanta llegir impulsada per la curiositat d'aprendre com comprendre millor el món i també a mi mateixa. Els llibres són el meu millor mitjà de transport cap a nous móns i noves idees. I en referència a l'escriptura, haig de dir que la considero un gran mètode de catarsi que intento practicar sempre que puc.
També m'agrada dibuixar, anar al cinema i multitud de petites coses que donen color a la vida,com acariciar els meus gatets, en Xin xin i en Kiri.

En fi , només dir-vos que em fa molta il·lusió que llegiu els meus relats!!