Erotic...megaerotic phone. Sexítol IV.

Un relat de: Tanganika
La dona -va, direm que es deia Elsa- havia fet un senyor orgasmàs i no en tenia prou. Volia fer-ne, com a mínim, cinquanta-cinc, com la seva edat, per allò d'anar de conjunt. Mai és demanar massa, no?

-Ets gaire alt, Edu? Jo faig un metre i tres quarts sense talons...

L'Elsa -nom de lleona, per cert- no sabia que ell era un tap de bassa, un nap buf, un minso homenet que amb prou feines s'aguantava els pets. L'únic que sí, sí tenia un esponerós múscul masculí que feia més patxoca que ell mateix. Havia après a no arrrossegar-lo pel carrer, que amb els collons encetats es veu que no t'ho passes gaire bé. I solventar-ho aplicant-hi babaies de camell egipci no resultava: massa cara, la pomada, massa egípcia. I, a més, li feia l'efecte que començava a sortir-li una gepa i ja tenia prou pes.

-Ets gaire alt, Edu?

La dona s'estava esperant. L'erotic man (little erotic man) va emetre uns quants gemecs per tenir-la distreta (gemegava megabé, la veu també la tenia estupenda).
Però alhora pensava què li diria, que tampoc és que fos gaire amic de les mentides (només li faltava que li cresqués el nas!).

-I bé...Edu?...hi ets? Ets gaire alt?

-Tinc un cosí que es diu Donald que és més baix que jo.

L'Edu estava suant. Però va prosseguir:

-I no vodria també parlar amb mi aquesta nit?

Sí! Havia aconseguit que ella volgués més gresca. Va sospirar, alleujat, i l'Elsa va pensar que li bufava la vulva. Va excitar-se.

-Va, seguim, vinga, va!

-Un moment. Que arriba el cosí Donald (li va venir al cap aquest nom perquè de petit era molt disneià). A Donald dóna'l molta marxa...entesos?

-Umm, sí!

Ella no ho veia. Si hagués estat així...
L'Edu i un peluix del famós ànec eren dalt d'un bàter portàtil per sentir-se més alt.
El bàter desplegat (un mig metre) amb les escaletes al costat per tal que ell hi pugés, ell a dalt i en una mà, la dreta, estirant molt el braç, en Donald. Ara sí que feia un alçada. I els atributs amb ganes de festa!..Però hauria de fer dues veus!


TO BE CONTINUED (aquest cop només si es demana i amb motius)

Comentaris

  • La mà dreta...[Ofensiu]
    Bonhomia | 11-10-2012 | Valoració: 10

    Caram! En Donald preparat per a la masturbació?


    Sergi

l´Autor

Foto de perfil de Tanganika

Tanganika

216 Relats

219 Comentaris

133216 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
Al terrat de la meva infantesa amb el llibre de la meva mig maduresa: 'Al terrat a l'hora calenta i altres relats' (Nova Casa Editorial, abril 2015).