Erotic extramegaphone...sexítol V'5 (cinc coma cinc)

Un relat de: Tanganika
L'Elsa volia més i no pas per aquella via.

-Escolta...escolteu...pagaré el que sigui...hem de quedar ja!

Collons, sí que anava forta, aquella tia! Això va pensar l'Edu, encara enfilat al bàter desplegat amb aquella posició de fals creixement que feia ben difícil el fet més aviat còmode de parlar per telèfon.

-Uf...sí...(veu d'Edu)...reuffff...oh i tant...(veu de Donald)...

Ella va somriure. Se sentia desitjada (deixeu-me riure).

Van quedar en mitja hora. L'Edu va haver de solventar uns quants problemes:

1- Marxar de la feina. Demanar al Cosme, un company tarat per les cosmologies, que el substituís. Sort que no era lluny: dormia al lavabo, li tenien llogat. L'únic que s'ho estava fent amb la Fancina, una extraterrestre d'un còmic que havia dibuixat en gran i retallat i fet un foradet a l'entrecuix. Deuria ser un forat negre.

2-Assegurar-se que no hi hauria pràcticament llum. La dona no podia saber la seva ridícula alçada i caldria anar a la cita amb xanques (n'havia après, a fer-les servir, per ocasions límit i aquesta n'era una...alhora que aquella Elsa li estava fent 'tilín').

3- Trucar la dona, una barrufeta molt casolana anomenada Pòncia. Si mai descobria en què treballava ell...ja es posava nerviós i patia. El treuria de casa, la llar segura amb pastissos de gerd i calçotets que li teixia de macramé. No ho podria soportar.

4-Untar-se el múscul amb protecció, que es veia a venir un ús desmesurat. Li va fregar la pomada del tigre salvatge himalaienc, que feia una fortor que foragitaria qualsevol que se li acostés...tot i que ell ho no s'ho pensava pas. (l'autora pot ben assegurar que l'Elsa no formava part d'aquest 'tothom').

Però quan hi ha ganes, ganes autèntiques, tots els 'però' són irrisoris. Es va tapar amb una tela de seda índia i amb el peluix i les xanques va fer cap al lloc de trobada...


Mentrestant l'Elsa mirava quins eren els seus millors sostenidors, les seves calcetes més sexies, la seva roba més provocativa. Es va dutxar i perfumar amb essències barrejades que marejarien qualsevol que se li acostés...tot i que ella no s'ho pensava pas (l'autora declara fermament que l'Edu no formava part d'aquest 'tothom'). Es va pintar com una mona i li quedava bé. Estava neguitosa. Desconeixia que era una dona molt sensual. I atractiva, malgrat les bosses sota els ulls de mirada intensa que podia esdevenir picardiosa, malgrat arruguetes poca cosa, malgrat canes que són per fer una cana a l'aire, malgrat els pits un xic penjant, malgrat tot allò era una senyora dona...i aquella nit estava a cent..a mil!
Abans d'anar-lo a trobar encara va tenir temps de fer els cinquanta-tres orgasmes que li quedaven dels cinquanta-cinc que havia dit, per ser com la seva edat. Es va estirar al llit tres coixins a l'esquena i va sentir rebobinada la veu de l'Edu i tot el que havia dit, els sons, tot, tot...es va anar encenent. Encesa i esclat, uf...encesa i esclat,uf....encesa i esclat, uf...i així fins tenir-los tots fets i sense tocar-se, de tant calenta com anava.


TO BE CONTINUED (crec que hi hagi arribat fins aquí haurà d'anar a dutxar-se i per això paro. Seguiré si es demana....)

Comentaris

  • Prostitució[Ofensiu]
    Bonhomia | 11-10-2012 | Valoració: 10

    Per fi arribes a la prostitució masculina! Bon tema.


    Sergi

l´Autor

Foto de perfil de Tanganika

Tanganika

216 Relats

219 Comentaris

133192 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
Al terrat de la meva infantesa amb el llibre de la meva mig maduresa: 'Al terrat a l'hora calenta i altres relats' (Nova Casa Editorial, abril 2015).