Ens estimàvem...

Un relat de: Soliloqui

Ens estimàvem. No tothom té la sort de poder compartir tots els sentiments que nosaltres vam descobrir junts.
Ens estimàvem. Vam menjar-nos el món junts. Però poc a poc, amb el temps, hem anat descobrint que res és per sempre, i nosaltres no n'hem estat l'excepció.
Ens estimàvem. Tu em vas ensenyar a volar quan jo em pensava que no ho podria tornar a fer mai més. Però es va acabar. I jo vaig haver d'aprendre a caminar sense tu al costat.
Hi ha haguts moments en que he dubtat de si valia la pena, caminar. Quin sentit té lluitar per oblidar el passat i començar de zero si ja no et tinc al costat? Digues, quin sentit té? Quin sentit té intentar enterrar els mals moments que mica en mica anàvem oblidant junts si de sobte ja no tinc ningú en qui compartir els bons? La veritat és que encara no ho tinc clar, si hi ha cap sentit.

Ens estimàvem. M'atreviria a dir que encara ens estimem. Però l'amor es complicat, oi? Les persones som complicades. Tu i jo som complicats. I de vegades, no n'hi ha prou en què dues persones s'estimin. A més a més, han de saber com estimar-se. I nosaltres no en vam saber. Ho vam intentar, fins i tot vam creure que ho havien aconseguit. Però ens equivocàvem, no estem fets per poder-nos estimar.

Ens vam estimar. Ha passat uns temps, i de vegades penso que encara t'estimo, i potser ho faré per sempre més. M'agradaria pensar que jo encara sóc alguna cosa per tu. Sigui com sigui, la vida no s'atura. I no podem viure enganxats al passat. El present és avui i el futur és en el demà. Vam travessar límits junts, però potser van ser els mateixos límits que ens van portar al final.
No sé què se'n ha fet de tu. Potser has trobat algú altre amb qui compartir l'amor, els sentiments, la vida. Potser et trobes com jo, enganyant-me a mi mateixa autoconvencent-me que ja no signifiques res per mi i que he aconseguit oblidar-te. Qui sap... la vida dona tantes voltes! No sé quin camí vas escollir...però tan de bo siguis feliç.

Comentaris

  • El camí de la vida[Ofensiu]
    Perestroika | 26-08-2006

    és compliat, i anar trobant gent amb qui compartir un amor ajuda a fer-ho menys feixuc.

    Les històries s'acaben, però l'important és tenir la gran capacitat d'estimar. No és fàcil eh.. massa cops creiem "estimar" a algú pel sentiment egoïsta de sentir-nos bé amb nosaltres mateixos...

  • < autoconvenciment >[Ofensiu]
    kispar fidu | 21-02-2006

    De vegades cal aturar-se, enlentir el pas, i mirar al teu voltant per adonar-te que potser no val la pena seguir lluitant per un objectiu que queda llunyà...

    L'autoconvenciment és dur sovint, però també necessari molts cops...

    que vagi bé!
    ens veiem,
    Gemm@

  • Sóm de[Ofensiu]
    Yuna | 11-02-2006

    mena complicada les persones. M'ha agrada molt el relat, vols i dols, el final és el millor, sigues tu també feliç

    ¶:)

  • M'ha agradat [Ofensiu]
    kukisu | 11-02-2006

    molt aquest relat . Només una pregunta: la protagonista s'ha aturat a pensar en el gran regal que representa per a la seva vida el desfer-se d'una persona que de segur no la mereixia? No és millor no carregar amb la llosa d'uns sentiments enganyosos?
    Però les persones som així, oi Soliloqui?

l´Autor

Foto de perfil de Soliloqui

Soliloqui

52 Relats

100 Comentaris

50081 Lectures

Valoració de l'autor: 9.24

Biografia:
Vaig nèixer una matinada del mes de juny del 1986 entre la boira que caracteritza la Plana de Vic...

Vaig crèixer entre il·lusions , pintant somnis de colors difuminats amb somriures, fins que vaig adonar-me que no es pot viure només de somnis i pinzells de colors de l'arc de sant martí...aleshores, vaig començar a refugiar-me entre lletres i papers...

Llicenciada en biotecnologia però amb alguna vena literària, que encara no sé d'on ha sortit... faig soliloquis sobre paper que problablament no tenen cap sentit...però m'ajuda a truere tot allò que m'ofega dia a dia.... i de vegades, em deixen un xic millor.

Amenaces a l'autora,reclamacions, propostes o... el que vulgueu a:

[[soliloqui_2808@msn.com]]




www.fotolog.com/soliloqui

[[...Y que, por fin, el tiempo borre las heridas. Y tus fantasmas nunca mas vuelvan a verme.]]