En la nit de Sant Joan

Un relat de: Roget

Havíem estat tota la setmana preparant la nit de Sant Joan, i ara ja estàvem aplegant a Les Arenes. Ja eren gairebé les nou de la nit així que al baixar del tramvia buscàrem un bar on poder sopar.

En acabar anàrem cap a la platja on ja començava a haver gent; uns bevent, altres amb tambors, altes cantant… ambient de festa. Així que jo i els meus amics vam treure les ampolles i començarem a beure. Jo em vaig quedar amb la de cerol.

En Pere i Toni s'havien anat amb les seues xicones. Com que ningú no vivíem a València havíem d'esperar al primer metro per tornar cap a casa. La nit anava a ser molt llarga.

La música havia començat, les fogueres començaven a encendre's. De sobte va caure una pilota davant meua.

-Eh! Pots passar-me-la?

Era una xica d'uns disset anys. Anava amb biquini i una samarreta blanca. El seu cabell era llarg i ros. Els seus ulls blaus brillaven amb la llum del foc, una mirada màgica, vaig pensar.

Agafí la pilota i aní cap on la xica jugava amb les sues amigues. Li la doní i li preguntí si els hi feia que jugara amb elles. Em van dir que sense cap problema podia afegir-me al joc. Al cap d'una estona van marxar cap a l'aigua.

-Te'n vens?? - em va dir la xica
-És clar! Per cert, encara no ens hem presentat. Jo sóc Marc.
-A mi em diuen Mireia. Vinga, anem-hi que ens quedarem enrere.

Em va agafar la mà i anàrem mar endins. No ens havíem llevat la samarreta, de la qual cosa ens adonarem quan ja estàvem dins de l'aigua. Bé, ja s'eixugarà. Estiguérem parlant una estona. Mireia era una xica de Vilamarxant, per la qual cosa em digué que també hauria de fer nit a la platja i agafar el primer metro cap al centre, i després agafar un autobús fins el seu poble.

Les onades havien fet que ens quedarem els dos sols, separats de la resta. Així que li vaig preguntar si volia que anàrem a buscar a les seues amigues, però em va dir que no calia, que amb mi estava bé, i em va començar a fer petons al coll.

Eren uns petons dolços i suaus, tot contrastant amb la mar, fins que finalment les nostres boques es van trobar. Alhora les nostres mans exploraven els nostres cossos baix les samarretes ja empapades. Mireia m'acaronava el pit ben fort, com si vollgués que la seua mà es fonguera amb el meu cos. Jo l'agafava per la cintura amb delicadesa.

Vam decidir anar una mica més endins per tindre més intimitat, i va ser allí on, mentre ens bessàvem, vaig posar la meua mà sota la part de baix del seu biquini per a així, poder explorar el seu sexe. Ella va fer el mateix, acariciava el meu penis que ja estava ben dur i calent. Començà a gemegar suaument i amb aquests m'apretava més fort el penis.

Vam romandre així una bona estona fins que vaig voler estar dins d'ella i estirí el braç per llevar-li el biquini, però em parà. Em va tancar la boca amb un dit, m'agafà la mà i m'estirà perquè la seguira. Eixírem a la sorra de la platja, per gitar-nos-en.

Mireia es tragué la samarreta i es tombà, jo vaig fer el mateix. Aleshores vaig anar a fer-li un petó però em tornà a tancar la boca amb un dit i em murmurà a l'oïda: Ara si. Vaig entendre que el que volia era que la despullara i que la penetrara, davant de tots els qui per la platja passaven. Quina vergonya, però quin morb alhora.

No em vaig fer de pregar i vaig començar llevant-li la part superior. Els seus pits tendres es descobrien a la nit. Comencí a fer-lis petons i poc després suaus mossegades als mugrons. Mireia va possar sa ma sota el meu banyador i va començar a menejar el meu penis lentament. Semblava que anés a rebentar, el notava més dur que mai.

No aguantava més i vaig acabar de despullar-la. Tot seguit vaig notar com poc a poc Mireia em treia el banyador. Ara estàvem tots dos nus, sota la lluna, il·luminats pel foc de les fogueres i exposats a les mirades dels qui per allà passaven.

Mireia em va apartar i es posà a quatre potes. Em vaig quedar parat, amb eixa postura seríem més que vists, però no dúiem preservatiu, així que no podia penetrar el seu sexe, sinó el seu cul. Mireia em mirava esperant que la penetrara, així que no li vaig fer esperar. Em vaig apropar a ella, tenia el seu cul davant meu i, poc a poc, vaig introduir el penis dintre seu.

Va fer un fort gemec. La gent ens mirava dissimuladament, però allò em posava molt més calent. El meu penis entrava i eixia. Estava gaudint com mai, les noves experiències m'encantaven. No vaig tardar en escorrem i, un cop vam acavar. Mireia em feu un petó a la galta, agafà el biquini, se'l possà i se n'anà.

Jo em vaig quedar allí nu, sota la llum de la lluna, mirant com marxava, vora la mar.


Comentaris

  • ui ui ui[Ofensiu]
    sucdetaronja | 12-03-2007 | Valoració: 10

    carai Roget! que amo eres. molt guai eh! jo no sé fer relats eròtics, mai m'apanya cap xD.

    Vinga un bes des de Xàtiva!

  • AiDuS | 05-03-2007 | Valoració: 9

    D'on traus la inspiració? No sé fer relats eròtics, xè!!
    Ei, està molt bé el text, molt ben estructurat!! ;)
    Seguix aixì!

l´Autor

Foto de perfil de Roget

Roget

33 Relats

105 Comentaris

35174 Lectures

Valoració de l'autor: 9.31

Biografia:
[[Perquè la nostra vida és un relat]]

Xicon de Llíria (Camp de Túria), 17 anys i estudiant d'humanistic en 2n de batxillerat.

Sempre m'ha agradat llegir, de tot un poc. Ara m'ha donat per escriure i em sembla que continuaré fent-ho. M'agrada crear estes historietes, unes reals, altres d'imaginaries...