Els meus " mundos" o sonata per a piano.

Un relat de: GTallaferro

Dins aquest marc de musicalitat de l'enyorada pluja, els meus baguls , els "mundos", tal i com en deien els avis, romanen en aquest íntim espai que apareix en aquesta tarda melancòlica. N' hi ha a milers.
Una minúscula part d'ells estan plens a vessar dels contes de fades i de les primeres pors nocturnes; farcits dels hormonats somnis adolescents i els anhels de llibertat; atapaïts, també, de desenganys, ultratges i profundes decepcions.
La gran majoria, però, amaguen residus putrefactes, dagues punyents que encara mantenen la seva
maleïda vigoria incisiva. Clavades, sense vinclar-se es projecten, insolents, en el críptic món d'Hypnos i em segueixen martiritzant, un cop oberts els ulls.
M'assec, però, per fi, amb coratge, davant el piano empolsinat. Aparto les parlants cartes del Tarot, i em decideixo a iniciar la àrdua tasca de transformar aquestes dagues del passat, en una vibrant i catàrtica sonata per a piano, sanadora de l'ànima.

Comentaris

 • Se m'ha fet curt[Ofensiu]
  Naiade | 18-02-2009 | Valoració: 10

  Com pot ser que tenint aquesta habilitat tan gran per descriure, no escriguis més?
  Aquesta sonata, m'ha sonat a cant angelical. Tot sovint també m'agrada remenar les antigalles que el present ens fa oblidar, i ni han que potser no val la pena recordar.
  Al final li dones el to adequat, tot deixant-te endur pel so de la musica que t'allibera. Magnífic.

  Una forta abraçada

 • Té música[Ofensiu]
  juliper | 04-04-2007 | Valoració: 9

  M'agraden les coses que tenen música i aquest relat n'està ple. Quan el llegeixes sona armònicament, com un bon blues.

  Una abraçada forta, que no és una forta abraçada.
  Juli

l´Autor

Foto de perfil de GTallaferro

GTallaferro

67 Relats

153 Comentaris

60813 Lectures

Valoració de l'autor: 9.79

Biografia:
Vaig néixer l'onze de maig del 75, el dia de Sant Eudald, patró del meu estimat Ripoll, que guarda com a preuada possessió el magnífic Monestir de Santa Maria.
Des de sempre m'han apassionat les lletres. Pel que fa a la lectura, m'encanta llegir impulsada per la curiositat d'aprendre com comprendre millor el món i també a mi mateixa. Els llibres són el meu millor mitjà de transport cap a nous móns i noves idees. I en referència a l'escriptura, haig de dir que la considero un gran mètode de catarsi que intento practicar sempre que puc.
També m'agrada dibuixar, anar al cinema i multitud de petites coses que donen color a la vida,com acariciar els meus gatets, en Xin xin i en Kiri.

En fi , només dir-vos que em fa molta il·lusió que llegiu els meus relats!!