Els maleïts

Un relat de: martaplanet

Les rajoles del palau són tacades de sang, avui és el dia en què el cel es tornarà negre i el món serà destruït, el rei ha mort!
Agafeu tots els ganivets, les fletxes, les espases, qualsevol arma que fereixi perquè nosaltres, els súbdits, seguirem el nostre senyor.
Es hora que la mort visiti porta per porta les nostres cases, que cada paret sigui pintada de negre i vermell, la nostra roba ha de ser esparracada i banyada en el riu de sang de l'infern. Arranqueu les camises i vestits del vostre cos, despulleu-vos davant l'acer que beurà la sang de l'innocent, sentiu la ferida que han fet les vostres mans perquè avui és el dia final.
I quan caigui l'últim de nosaltres, els crits dels morts ressonaran en l'infinit, el nostre senyor s'alçarà de la tomba i el seu cos cremarà amb el foc de l'avern.
Moriu! I els que no ho feu amagueu-vos, traïdors, amagueu-vos dels vostres pitjors malsons perquè nosaltres som els maleïts.

Comentaris

  • mol ben escrit[Ofensiu]
    Galzeran (homefosc) | 18-08-2008 | Valoració: 10

    i res més, de moment.
    Et seguiré llegint.

    Ferran

  • escenciadetaronja_ | 17-08-2008 | Valoració: 10

    Marta, ja l'havia llegit però no m'havia adonat que...
    em fas por!
    Jaja!
    Et deixo un senyor 10 ben merescut!
    Torna aviat! Un petonàs :)

l´Autor

Foto de perfil de martaplanet

martaplanet

129 Relats

93 Comentaris

101140 Lectures

Valoració de l'autor: 9.36

Biografia:
Sempre he pensat que les biografies només són per aquelles persones que han fet alguna cosa important en la seva vida, alguna cosa que hagi tingut tant de ressó que ha arribat a milers d'altres vides. Aixì que tampoc he pensat mai com seria la meva biografia. Simplement dir que encara estic lluitant per trobar-me a mi mateixa i trobar a la meva veu que sembla que, de moment, és l'escriptura.