El païs màgic

Un relat de: Eva Fabrés

Quan em vaig donar conte, ja eren les 8:30 i vaig anar-me'n correns al colegi.Arribava tard,vaig entrar al tren i... ep !! em vaig aturar i me'n vaig enrecordar que el rellotge anava adelantat una hora ! i que estava fent entrant en un tren ? si l'escola la tinc a dos carrers de casa !
estava sola al tren i no sabia cap a on es dirigia,es van començar a sentir sorolls i vaig veure que venia d'un altre vagó ; un moment.Era un soroll d'animals de cançons i de moltes coses ; feia molt bona olor ; el tren es va aturar . Quin descans ! les portes es van obrir , tot contenta vaig ficar un peu i ... aaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! si estaba al cel ! em vaig asomar per veure que feien els altres passatgers primer en va sortir... un conill !!?? mare meva !! van sortir en fila india tot tipos de coses, fins i tot un tomàquet amb potes ! es van tirar per el precipici i per un moment em vaig espantar , pero vaig veure que saltaven de núvol en núvol,en veure que no els i passava res vaig saltar jo també de núvol en núvol, que guai !al final es van acabar els núvols i vaig caure en un camp de cereals hi havien (chokrispis,chokapik...)de tot ; a mi m'agraden molt els cereals !.En girar-me vaig veure un cartel que posava : (païs dels cereals ) hi havien : cases de cereal homenets de cereal,cotxes de cereal ... vaig cavar, sorra de cereal i havien més núvols:vaig caureeee!
es van tornar a acabar els núvols i vaig caure damunt de xocolata desfeta ; era tot de xocolata ! a mi m'agrada molt la xocolata ! mmm... vaig cavar més es van tornar a acabar els núvols i vaig caure damunt d'un munt de gelatina ! aigua de gelatina pedres de gelatina gelatina de maduixa de gelatina... a mi m'agrada molt la gelatina !vaig cavar més i ...
RIIIIING !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
era un somni !
Quan em vaig donar conte, ja eren les 8:30 i vaig anar-me'n correns al colegi.Arribava tard,vaig entrar al tren i...
un moment ! M'esta pasant el mateix del somni ! una velleta que hi havia al meu costat em va dir :
corre i ves cap a l'escola ! , que farás tart !!

Comentaris

  • EULALIA MOLINS ARAGALL | 14-07-2008 | Valoració: 8

    Potser el somni era una indigentió de massa cereals, però al matí tot això ja tenia d'haver passat, aviam si sense adonar-ten et vas despertar al pais de "eva en el pais de les maravelles" no hi veig cap més explicació. Un conte molt divertit i llaminer. Un petó maca!

  • JAJAJA MOLT DIVERTIT[Ofensiu]
    umpah | 23-05-2008 | Valoració: 9

    A mi m'agrada molt els cereals, la xocolata, la gelatina .. jajaja

    molt divertit Eva.
    Llàstima les faltes d'ortografia. Has de repassar-ho abans.
    I asomarse en català no existeix, recorda-ho.

    Tot i aiaxò m'ha agradat força i l'he trobat molt divertit.

    Molts petons !!!!!!

Valoració mitja: 9