Despertar

Un relat de: Underneath

Portava dues setmanes sorprenent-me a mi mateix pensant en ella. Des d'aquell concert en que les nostres mans es van trobar en un mar de gent, aquell dia en que vaig trobar-me desitjant tenir-la més a prop, i sabent que era un impossible. Jo ja tenia algú, algú per qui havia plorat, i qui havia resat per tenir. Però ara que la tenia me la mirava i no sentia aquelles descàrregues que havia sentit. I ella, ella també tenia algú. Aixi que allò que jo murmurava amagant-me de mi mateix era una cabòria, una quimera, una cosa que mai passaria, o això creia jo.

Aquella nit jo estava sol. La meva suposada nòvia m'havia deixat sense, ho he de dir, trobar grans reticències per part meva. I ella va ser allà, on la necesitava. Em va donar el recolzament que em calia. I més que això. Recordo que va haver-hi bromes, crits i rialles, que vem caminar abraçats pel carrer. Que vem fer una cursa pel carrer Ciutat, rient de pura felicitat. Recordo el bar, ple de gent. Amics, coneguts i cares anònimes. La beguda de sempre, el coqueteig innocent, la abraçada fortuita. Recordo que li vaig xiuxiuejar alguna cosa a l'orella. Una rialla i un petó a la galta. Les mans es van trobar. Vaig besarte tendrament, encara a la galta, i tu, de sobte, vas girar-te cap a mi. Recordo l'encontre dels llavis, de la tendresa cremant a foc lent tot un cúmul de sentiments. Recordo el teu cos estrenyent-se contra el meu, i jo fonent-me als teus llavis, perdent-me als teus ulls i acariciant la teva pell. Recordo el futbolí i la cançó absurda ressonant al local. I recordo el sabor de cervesa i tabac dels teus llavis. Recordo la teva veu seductora i suggerent parlant-me a cau d'orella.

Recordo sortir del bar. Les nostres ombres eren una, caminant abraçats pel carrer. Paraules dolçes i les teves mans per la meva pell, fent-me pessigolles; calfreds que em recorren com bafarades de plaer. Recordo el bes de despedida. Llarg, humit, ple de tendresa.

Comentaris

  • t'estimo[Ofensiu]
    fleur | 17-10-2005 | Valoració: 10

    t'estimo i no he sigut gens objectiva quan he valorat el relat. però és que m'encanta. i a mi.. ja saps el que em va passar pel cap. però potser té més gràcia quan ho expliques tu.. per què no me n'havies dit res? per a mantenir el factor sorpresa? t'estimo i t'estimo i t'estimo


    la ventafocs.....sempre teva

l´Autor

Foto de perfil de Underneath

Underneath

73 Relats

215 Comentaris

89773 Lectures

Valoració de l'autor: 9.52

Biografia:


"Porque eres mia,
porque no eres mia,
porque te miro y muero
y peor que muero
si no te miro amor
si no te miro
porque tu siempre existes dondequiera
pero existes mejor donde te quiero
porque tu boca es sangre
y tienes frio
tengo que amarte amor
tengo que amarte
aunque esta herida duela por dos
aunque te busque y no te encuentre
y aunque
la noche pase y yo te tenga
y no"
(M. Benedetti)



Per mi, la poesia és només un intent futil d'aturar l'instant, de guardar-ne fotocòpies...