DAMUNT DEL SOFÀ NEGRE

Un relat de: Sebastià Climent

Podia semblar, pel neguit que mostrava, que era la primera vegada que ho feia. Però no era pas així, ja que l’avalaven centenars d’experiències anteriors amb resultats satisfactoris. Els preparatius eren els mateixos de sempre, però les sensacions d’avui eren distintes i es preguntava... Què té d’especial aquesta noia? Malgrat el seu bagatge, mai no havia viscut una emoció semblant.

Ella va presentar-se a l’estudi a l’hora convinguda. Era la primera vegada que posaria nua davant d’una càmera. Se sentia una mica cohibida per haver-se de despullar i mostrar-se conilla. El fotògraf tenia una dèria per la nuesa del cos femení, però com a professional mai no havia excedit els límits que imposaven els criteris artístic i estètic. Res més. I això és el que va assegurar al proposar-li de fer la sessió fotogràfica, raó per la qual ella ho va acceptar.

Li va sobtar la negrelló d’aquell espai, gens acollidor. Tant les parets com la moqueta del terra i un sofà recobert amb una tela vellutada, tot era negre. Només els paraigües difusors de la llum aportaven un toc de claror. Al notar-la dubitativa, li digué que calia aquest fons perquè així el seu cos resplendia tota la seva esplendor i permetia copsar els detalls de tota la seva bellesa. Ja més tranquil•la i al resguard d’una mampara es despullà lentament. En acabar, el fotògraf va fer-li senyal que anés cap el sofà i s’hi acomodés. Ell sempre decidia com s’havia de posar la model a cada presa i a banda de les indicacions verbals intervenia d’una manera directa, física, tàctil, per assolir la positura que volia enfocar. Avui, però, n’era incapaç. No s’hi veia en cor de fer-ho.

Sota la llum dels focus que l’il•luminaven, el cos blanc de la noia damunt d’aquell sofà negre, desprenia una exultant sensualitat que a ell li encenia la seva somorta libido. La noia, amb un posat d’innocent indolència, tot i que no n’era conscient, l’estimulava fins a límits insuportables. La mirava embadalit i a cada instant que transcorria, una luxuriosa sensació s’apoderava d’ell. El seu engrescament augmentava i ni els pantalons que duia podien dissimular-ne l’efecte. Fins i tot ella se n’adonà i això la va incomodar. Temé que la cosa podia derivar cap un rumb no previst per al qual no estava ni preparada ni receptiva.

Acabada la sessió van quedar que es retrobarien per veure en paper les fotografies seleccionades. Qui sap, va pensar ell, si aleshores podrien fer una altra sessió i no pas precisament fotogràfica...

Comentaris

  • Erotisme blanc[Ofensiu]
    seluja | 06-11-2012 | Valoració: 10

    Sí, erotisme blanc amb fons negre. Francament bo.

  • SIMPLEMENT RODÓ[Ofensiu]
    Jaumedelleida | 04-11-2012 | Valoració: 10

    Efectivament , t'ha sortir rodó, com a mi m'agraden. A qui li agradi el morbo pot fer anar, si vol, la imaginació i engrescar-se tot solet (si s'hi escau o sinó millor). Malgrat estar dins de la categoria d'erotic, crec que fins i tot traspua l'exel·lencia de la finor literària d'aquest gènere. Emhorabona i segueix en aquesta línia.

l´Autor

Foto de perfil de Sebastià Climent

Sebastià Climent

173 Relats

313 Comentaris

140522 Lectures

Valoració de l'autor: 9.82

Biografia:
Nascut a Castellbell i el Vilar, comarca del Bages, però fa anys que resideixo a Lleida.


sebastiacliment@gmail.com