Culpa

Un relat de: GTallaferro

Si pogués vomitar tot aquest sòrdid sentiment de culpa, constant , imperturbable, que em martiritza amb un dolor agut, el pensament, no sé quina sensació experimentaria. No em puc arribar a imaginar com seria tenir el pensament lleuger com una suau i voluble ploma. No em puc arribar a imaginar la vasta calma d'una consciència tranquil·la, perquè els cucs, fills bords de culpes sense cap sentit ni cap lògica, fan un festí amb les meves entranyes.



Comentaris

  • Vòmit[Ofensiu]
    Uzumaki | 23-10-2006 | Valoració: 10

    Doncs jo trobo que te n'has sortit bastant bé, GTallaferro. M'imagino aquest relat com a vòmit precís i contundent del sentiment de culpa que et turmenta. Realment sembla escrit des de les entranyes.
    M'encanta!

    Uzumaki

l´Autor

Foto de perfil de GTallaferro

GTallaferro

67 Relats

153 Comentaris

61214 Lectures

Valoració de l'autor: 9.79

Biografia:
Vaig néixer l'onze de maig del 75, el dia de Sant Eudald, patró del meu estimat Ripoll, que guarda com a preuada possessió el magnífic Monestir de Santa Maria.
Des de sempre m'han apassionat les lletres. Pel que fa a la lectura, m'encanta llegir impulsada per la curiositat d'aprendre com comprendre millor el món i també a mi mateixa. Els llibres són el meu millor mitjà de transport cap a nous móns i noves idees. I en referència a l'escriptura, haig de dir que la considero un gran mètode de catarsi que intento practicar sempre que puc.
També m'agrada dibuixar, anar al cinema i multitud de petites coses que donen color a la vida,com acariciar els meus gatets, en Xin xin i en Kiri.

En fi , només dir-vos que em fa molta il·lusió que llegiu els meus relats!!