Conta'm el nostre conte sempre abans de dormir.

Un relat de: Maria12
Hi ha moltíssimes coses que he après de tu. Hi ha més de les que jo fins i tot pugui imaginar-me. Però una de les quals més valoro és la teva manera de saber valorar les coses.

Mires la vida des d'una perspectiva que tant de bo pogués saber explicar. Ni tan sols puc sentir-la. Només conec a una persona capaç de fer-ho, i ets tu.

Saps treure-li el costat bo a cada moment, fins i tot quan per a mi és gairebé imperceptible. Aconsegueixes contar-me una meravellosa història d'alguna cosa que hem viscut juntes, i que jo he gaudit molt, però que tu has sentit de la forma més pura que mai havia vist. Em contes un relat amb milers de detalls sobre records que tenim junts, com si els haguéssim viscut ahir.


I gaudeixes recordant. I per això em posa feliç saber que a mi em recordaràs creixent amb tu. I la immensitat de detalls que podràs comptar sobre nosaltres. Espero que em comptis a mesura que passi el temps i anem passant-nos més nivells de la vida.


Espero aprendre a jugar tan bé com tu, però mentre aprenc a jugar vull que em contis el nostre conte sempre abans de dormir.

Comentaris

  • Sensacional![Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 04-10-2023 | Valoració: 10

    Una prosa poètica sensacional, una sinceritat molt emotiva, empatia total, un poema per a recordar. Una forta abraçada i moltes felicitats!

    Aleix