Començament de vacances

Un relat de: Paraula de gat
M'encanta veure la sortida del sol a l'estiu. Des del dormitori de l'apartament de la platja tenim una vista preciosa, es veu sortir per sobre el mar. Avui començo les vacances. Vàrem arribar ahir al vespre i aquest matí m'he despertat a quarts de set per veure'l sortir. No m'ha calgut posar-me el despertador. Estic dret recolzat contra el marc de la porta de vidre, mirant un horitzó vermell fosc que encara costa de distingir de la resta de la nit. Tot just alguns reflexes contra uns núvols esvaïts em diuen que el sol s'acosta. Fa una temperatura ideal, nu estic molt còmode. Ella dorm, també nua, coberta només amb un llençol que dibuixa el seu perfil i alguns dels seus volums més atractius. A poc a poc l'horitzó s'il•lumina, sense pressa, pintant els tons vermells i groguencs amb la calma de l'estiu. Me'l miro embadalit, gaudint dels instants que em venen de gust, sense el neguit de pensar si me'n perdo algun. De sobte m'adono que estic de perfil. Si ella obrís els ulls, em veuria a contrallum. Segueixo contemplant els signes que anuncien la sortida del sol mentre el meu cap pensa en ella, adormida. El meu sexe segueix el pensament del cap i lentament, al mateix ritme estiuenc del sol, comença a reaccionar. Em giro cap a ella, la sento respirar rítmicament, dorm. L'horitzó té uns tons molt groguencs, el cel és força blau i ja es distingeixen els sostres de les cases. El sol és a punt de sortir. Em miro l'horitzó fascinat per la llum que neix, que va jugant amb vermells i grocs entre el blau cel i el blau marí. Fa una mica de vent que arrissa la mar i esfilagarsa els núvols, convertint l'escena en una mena de calidoscopi asimètric.
- Què fas?
S'ha mig despertat, es tornarà a dormir de seguida.
- Miro la sortida del sol, com cada estiu.
- Quina hora és?
- Suposo que gairebé les set, però no ho sé del cert.
No miro el rellotge, en el fons m'és igual l'hora i sé que a ella també.
- Ah...
La sento respirar rítmicament. El sol em pica l'ullet per l'ampit de l'horitzó i em regala el primer raig de llum només per a mi. El deixo sortir al seu ritme, el contemplo com es contempla una amant que s'ofereix a compartir els plaers. La miro a ella, encara dorm. Hi alguna cosa sexual que converteix la llum de l'albada en escalfor íntima. Si ella obrís els ulls ara mateix, gaudiria del meu perfil més engrescador. Tinc una erecció d'allò més càlida, gairebé còmplice d'alguna mena de secret.
El sol ja ha sortit del tot. Ha estat un bon començament de vacances. Me'n torno al llit. Aixeco el llençol i contemplo la seva nuesa. M'agrada el seu clatell que només veig a mitges entre els cabells desordenats. M'agraden les seves espatlles i li ressegueixo l'esquena amb la mirada, gaudint de cada punt i cada corba que em regala. M'agrada mirar-li el cul, tan moreno com la resta. És obvi que pren el sol despullada, i també m'agrada pensar-ho. M'agraden les seves cuixes, i les cames, i els peus llargs i estrets de dona madura. Hi duu les ungles pintades d'un vermell carmí preciós a joc amb una pedra petita que porta lligada al turmell amb una cadeneta d'or. M'estiro al seu costat i l'abraço. Es belluga una mica, sembla que es vol despertar, però no. Li passo el braç per sota el coll mentre començo a besar-li, molt suaument. No la vull despertar, però no em puc estar d'acaronar-la. Estenc el braç fins a acaronar-li el pit, un pit rodó i petit, tendre com el d'una adolescent. Li cobreixo amb tota la mà i deixo que el mugró em faci pessigolles al palmell. Es belluga una mica, fa un sorollet de plaer, però no obre els ulls encara. Segueixo fent-li petons discrets al coll, mentre amb l'altra mà li ressegueixo l'esquena. A poc a poc, arribo a una galta.
- Mmmmm.... Què fas?
- He vist la sortida del sol i ara vull veure a on s'amaga la lluna.
Conec el to i el somriure de nena contenta que fa. Sé que encara no s'ha despertat del tot, però el seu subconscient sempre ha sigut un bon company de jocs. Li acarono el cul amb tota la mà, li agafo amb ganes però sense apretar massa. Tinc una erecció fantàstica i estic segur que ella la nota contra la seva esquena. Fa uns moviments intencionats, refregant-se el cul contra el meu ventre. M'agrada. Li fico els dits entre les galtes mentre amb l'altra mà li pessigo suaument el mugró. Sé que li agrada tant com a mi. Segueix somrient però encara no obre els ulls. Li fico els dits entre els llavis i noto com de molla està. A poc a poc, sense treure els dits, em dirigeixo el sexe cap a dintre ella. Ella es deixa fer. Està càlida i humida, i en deixa entrar sense problemes. Sense obrir els ulls, es va refregant rítmicament contra mi, sense pressa, gaudint de l'instant. M'agrada sentir-la. Pujo la mà i li agafo l'altre pit. Té el mateix tacte, tot i que ja no té mugró. El càncer ha deixat la seva empremta però els metges fan meravelles. Recordo la primera vegada que li vaig tocar, després de superar tot el procés llarg que vàrem passar junts. Li feia por. Temia que la rebutjaria, mes tot just va ser un instant. Un cop tots dos varem descobrir el plaer d'haver superat junts aquell cop del destí i el varem aprendre a compartir, la por es va esvair tota sola. Segueix refregant-se contra el meu ventre, m'agafa les dues mans com si temés que li deixi anar els pits. No ho faré. M'agraden els seus pits. Els dos. Em noto molt excitat, estic a punt d'esclatar. Ella augmenta el ritme, sempre amb els ulls tancats i el somriure als llavis. No puc més, esclato. Ella gemega i jo m'aguanto el crit com per no despertar-la.
- Mmmm.... bon dia.
- Bon dia.
- Vull seguir dormint.
-És clar.
- Em faràs cafè?
- Sí, després.
- Val, després.
Ens quedem una estona respirant junts, l'un dintre l'altre. La son ens va tornant a voltar a poc a poc i ens deixem vèncer sense oposar resistència. La última cosa que recordo és el tacte dels seus pits als palmells de les mans i l'escalfor de tot el seu cos perfectament adaptat al meu.
Ha estat un començament d'estiu fantàstic. M'ha encantat veure sortir el sol i descobrir a on s'havia amagat la lluna.
Després, quan ens tornem a despertar, li faré petons als pits. Als dos. Perquè tots dos m'agraden.


Comentaris

  • Transmet[Ofensiu]
    Montseblanc | 01-04-2017 | Valoració: 10

    He pogut veure com anava sortint el sol, com el penis del protagonista s'anava enlairant a la vegada que la llum augmentava, per celebrar la vida. La natura ho fa molt això, ens excita fins al punt que després hem de fer alguna cosa per acabar de tancar el cercle, per dir "estem vius" i res millor que fer l'amor i estimar, animals i humans a la vegada, únics.
    Gràcies!

  • Complet[Ofensiu]
    Victre | 14-08-2016 | Valoració: 10

    Felicitats pel relat! L'he trobat molt complet, no hi manca res!

  • Agradable sorpresa[Ofensiu]
    Paraula de gat | 10-08-2016

    Estic agradablement sorprés dels comentaris que feu, moltes gràcies per dedicar uns minutets al meu relat i a dir el que us sembla.

  • Un bon argument ...ben explicat[Ofensiu]
    S.Wulff | 10-08-2016 | Valoració: 9

    El fons i la forma...tot encaixa. Et fa sentir. Felicitats!

  • Bonic relat...[Ofensiu]

    M'ha agradat molt . Felicitats!!! He trobat un relat preciós, amb molta sensibilitat...

  • Erotisme amorós.[Ofensiu]
    Illadestany | 08-08-2016 | Valoració: 10

    Deliciós, delicat, delitós. I també carregat d'amor. Un magnífic relat i un meravellós inici de vacances.

  • preciós[Ofensiu]
    ales de foc | 08-08-2016 | Valoració: 10

    Un començament de vacances genial. Ple de llum de colors, ple de sol i de lluna. M'ha agradat molt com expresses un moment tan íntim amb paraules tan delicades, tan ben trobades per descriure l'escena. Segueix així!!!

  • Deliciós[Ofensiu]
    Canela fina | 07-08-2016 | Valoració: 10

    M'ha encantat, ple de tendresa, deliciós, l'hi he sentit els colors i sabors, sorprenent també. Un conjunt literari encantador. Gràcies per deixar-me'n gaudir ;)

Valoració mitja: 9.83

l´Autor

Foto de perfil de Paraula de gat

Paraula de gat

6 Relats

15 Comentaris

5813 Lectures

Valoració de l'autor: 9.60