Cada pregunta: infinits llocs, infinites respostes

Un relat de: A Bruch
És comú per a cada per què tenir només una resposta, si se’n té alguna. És “la resposta”.
I si en busquem cinc? I si ens imaginem una realitat menys “real”? Desterrem per començar les millors postres del ranxo : “això no pot ser, i a més a més és impossible”.
Cinc respostes raonades i diferents, hi són.
Si, serà una feinada, però és el primer pas per a desconnectar les neveres, els per què són els interruptors que ens desconnecten de la realitat virtual.
Encara que després de temps d’un dejuni cal ingerir els aliments progressivament, no ens podem empatxar, però no podem deixar d’intentar alimentar-nos amb dietes alternatives.
Per què he d’anar a treballar amb la mandra que em fa? Sí, ves, he de guanyar diners, si no hi vaig em fotran fora.
I si vaig una mica més enllà i em pregunto per què em fa mandra anar a treballar? Segur que no resoldré l’equació de manera immediata, però se’m obriran noves perspectives i podré explorar altres vies.
Jo tinc les meves necessitats, preferències i neguits, i em faig les preguntes de la meva manera, però una pregunta porta sempre més preguntes fins a fer una cadena interminable.
Cada pregunta: infinits llocs, infinites respostes.
......
Explorar el camí, la resposta és el camí.

Comentaris

  • Cinc respostes al per què d'Idò[Ofensiu]
    A Bruch | 16-05-2021

    Estimada, agraeixo molt les teves lloances, encara que potser son una mica exagerades... I encara més, t’agraeixo el repte, m’hi apunto! En breu intentaré donar-te cinc respostes al teu per què.
    Una abraçada.