avui

Un relat de: TMR .
Jo, que havia assumit que no em tornaria a trobar amb tu, que em negava a viure amb el teu record , no volia pensar-te ni escoltar parlar de tu. Tu, que no tenies intencions de buscar-me ni de fer-me feliç. Apareixes amb un somriure, un ''hola'' i amb l'olor que s'ha quedat impregnat a la meua roba en el moment que m'has abraçat fent que olvidara els meus principis, els dies que he passat negant el que sentia per tu i revivint els milers de records, que creia morts, però que avui estan més vius que mai.

Comentaris

  • Coses de la vida[Ofensiu]
    Josep Martí Sanjuán | 25-08-2012 | Valoració: 8

    Sol passar, i sobre tot quan eixa persona ha sigut tant important per a tu!!

l´Autor

TMR .

42 Relats

20 Comentaris

25010 Lectures

Valoració de l'autor: 8.88

Biografia:
Vaig néixer al 1993.

No sóc escriptora professional, ni molt menys. Escric quan tinc alguna cosa dins i no se com treure-me-la. Quan els sentiments s'acumulen i no tenen per on eixir.
No se si escric per oblidar-te o per recordar-te. El més segur és que ho faja per poder dir totes les coses que mai et diré a tu. D'alguna manera hauré de treure-me-les d'ací dins...
M'agrada escriure i el que més m'agrada de tot són els somriures. Mai ix de casa vestida sense un somriure. Dies els somriures són més feliços i dies més tristos, però mai pot faltar entre els meus complements. M'agrada somriure, però m'agrada més que em regalen somriures.

Sempre havia sigut la persona més optimista del planeta fins que em vaig adonar de que no totes les coses són de colorets, suponc que seran les conseqüències de crèixer... Però, sempre estic disposada a rebre tot tipus de critiques i recomanacions que m’ajuden a millorar.