Arnès

Un relat de: GTallaferro

Del llambreig de la teva amorosa mirada diamantina m'he n'he fet un arnès de poderosos corpuscles que foragita a la temible bèstia de la foscor.

Comentaris

  • Ho sento[Ofensiu]
    Lady_shalott | 28-12-2006

    però no l'acabo d'entendre.
    Aprofitant la força i la llum que et dona la mirada d'algú, t'has fet un arnés per foragitar la por (que et produeix quelcom). Però un arnés per a què? per a dominar aquesta bèstia?
    suposo que estic massa espesa... o serà per la brevetat del relat.
    Entenc que a vegades es vol ser molt sintètic al comunicar sentiments, i què arribin amb força, però si és així, les paraules han de ser claus. I jo m'he quedat amb gran interrogant.

  • Plè de màgia[Ofensiu]
    Bonhomia | 28-12-2006 | Valoració: 10

    Encara que curt, aquest relat comunica sentiments. Té molt poder.
    Gràcies per animar-me amb el teu comentari. Crec que relats és un bon lloc per experimentar i traduïr al bé totes aquelles coses que ens fan mal. Et recomano, sincerament, que ho provis. És una experiència fabulosa.


    Sergi

l´Autor

Foto de perfil de GTallaferro

GTallaferro

67 Relats

153 Comentaris

61417 Lectures

Valoració de l'autor: 9.79

Biografia:
Vaig néixer l'onze de maig del 75, el dia de Sant Eudald, patró del meu estimat Ripoll, que guarda com a preuada possessió el magnífic Monestir de Santa Maria.
Des de sempre m'han apassionat les lletres. Pel que fa a la lectura, m'encanta llegir impulsada per la curiositat d'aprendre com comprendre millor el món i també a mi mateixa. Els llibres són el meu millor mitjà de transport cap a nous móns i noves idees. I en referència a l'escriptura, haig de dir que la considero un gran mètode de catarsi que intento practicar sempre que puc.
També m'agrada dibuixar, anar al cinema i multitud de petites coses que donen color a la vida,com acariciar els meus gatets, en Xin xin i en Kiri.

En fi , només dir-vos que em fa molta il·lusió que llegiu els meus relats!!