6 Haikús de Desig i Dolença

Un relat de: Gerard Germain Gonzàlez

Digueu-me el déu
que va adornar amb lilàs
el seu somriure.

Tot el dolor
s'adscriu al verd d'uns ulls
massa tangibles.


La pell -tan blanca-
és un pecat dolcíssim
per sucumbir-hi.

Tinc els ulls lassos
i l'ànim estripat
de tant mirar-te.


Acaronar-te,
jugar amb els teus cabells;
fer-te somriure.

El meu desig,
els fats l'han condemnat
al derelicte.


Comentaris

  • Preciós[Ofensiu]
    Jofre | 21-10-2005 | Valoració: 10

    Gerard,

    Ulls i somriure:
    dol pel desig de viure.

    Salutacions!

  • solarin | 23-08-2005

    Haikús! Aquest any faig el treball de recerca i el tema és aquest! M'ha fet gràcia trobar aquest recull aquí ^^

    Breus instants de temps capturats per a gaudir-ne infinitament. Ben acabats i elegants :p

l´Autor

Foto de perfil de Gerard Germain Gonzàlez

Gerard Germain Gonzàlez

26 Relats

105 Comentaris

46730 Lectures

Valoració de l'autor: 9.40

Biografia:
Sóc del 84, visc a la Vila de Gràcia i estudio filologia clàssica. Entre altres coses, m'agrada escriure poesia, i somio en veure, algun dia, uns Països Catalans units, lliures i solidaris.


Potser et maten o potser
se'n riguen, potser et delaten;
tot això son banalitats.
Allò que val és la consciència
de no ser res sino s'és poble.
I tu, greument, has escollit.
Després del teu silenci estricte,
camines decididament.

(V. Andrés Estellés)