20 minuts :)

Un relat de: llacuna

És tant difícil tancar amb un home que vol que quedeu com amics però no vol saber res del teu cos, com amb un home que continuaria aprofitant el teu cos combinat amb el de més persones. Tancar sempre és difícil, segurament tant com necessari, per veure't en retrospectiva i saber qui vas ser, que segur que no era qui sempre has volgut ser. I és que les relacions deformen.

I sembla que quan passen els vint minuts, han passat, no hi ha res a fer, si no és que vols inèrcia, por, obsessió,seguretat rutinària, avorriment, amistat empallegosa, amistat de cada tres mesos, amistat forçada…Si no vols això, pren els 20 minuts i marxa.

Gaudeix de l'experiència ràpida com una dutxa calenta, ràpida com la vida que portem. I sobre tot mai no et dutxis ni a casa teva ni en la mateixa dutxa, perquè en comptes d'aigua, un bon dia sortirà o sang o llàgrimes i hauràs de canviar de casa.

Així tots els pactes, per important que siguin, cal fer-los en aquest temps, totes les promeses i tots els somnis, perquè no hi haurà cap més oportunitat.
Per això fem exàmens, on se'ns jutja en 20 minuts, entrevistes de feina en 20 minuts, perquè els 20 minuts ho són tot i res.

No m'estranya que ens trobem tant buides d'amor, si no tenim res més que uns quants minuts. I que consti que els 20 minuts són un invent dels homes, el poc que ens poden oferir amb intensitat. Però hi ha fruiters que donen fruita un cop a l'any, els eclipses tampoc no són nombrosos, tot i així són bonics i moltes altres coses. Bé, dones, continuem les nostres vides i siguem conscients del que podem tenir i la importància que hem de donar a un fet de 20 minuts.

Comentaris

  • molt bona! :)[Ofensiu]
    lady_belen | 11-03-2009 | Valoració: 9

    quina rao tens.. 2o minuts..tot i res^^
    m'agrada de debò.. :)
    seguire llegin-te
    un petooo