00:50

Un relat de: Marteta
Un malsòn terrible finalitzà quan mancaven deu minuts per a la una de la nit. Va respirar, quin ensurt. Ensimismat encara en aquell somni pensà en l’imatge de l’home amb el rostre desfigurat, quasi grotesc

Feia dies que no aconseguia conciliar amb la son, feia dies que la seva dona l’havia deixat amb una simple nota col.locada damunt la taula de la cuina. ‘’Me’n vaig.’’Res més, tan simple com dos mots. Ni una firma, ni una llàgrima il.lustrada en aquell paper, ni uns llavis marcats sobre aquell troç de foli mal tallat per uns dits insegurs.

Impotència. Recorda a aquell home engendrat en el seu somni, reflexat davant del mirall d’una habitació lúgubre i pobre, davora un llit fred, solitari. Portava un barret marró i una camisa negra.

S’asseu al sofà abatut per la confusió de la nit. No fa res més que observar amb indiferència l’ambient de la seva casa només amb la lleugera llum de la lluna que entra per la finestra a mig obrir. Fins que arriba a sortir el sol i se’n porta al record aquell vespre sense somnis.

Desperta quan el seu telèfon sona. El seu fill. Un trist missatge, tan fred com aquella nota. ‘’Feliç aniversari papà, feliços 50’’ I allà es va veure, davant el mirall, amb els ulls com plats, col.locant-se el barret marró i amb la camisa negra.

Comentaris

  • Tristesa bella[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 27-05-2014 | Valoració: 10

    Una història de tristesa, bellament escrita per una mà sensible. Detalls que ens apropen al protagonista i que ens fan sentir la veu del contestador. Molt bones descripcions i una prosa poètica encomanadissa magnífica. Una forta abraçada Marteta i fins aviat!

    Aleix

  • uahuuuu[Ofensiu]
    Annalls | 15-05-2014 | Valoració: 10


    Reina, aquest l'hauries de posar a concursar algun mes que se li escaigui, el que no sé segur és si pel fet d'haver-lo publicat pots o no... És molt bo Marta !




    Petons









    Anna

l´Autor

Foto de perfil de Marteta

Marteta

227 Relats

394 Comentaris

165363 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Professora de filosofia.