0-6

Un relat de: TMR .
Per cada mirada a l’horitzó un sospir que se m’escapa. Per cada record que m’envaeix un somriure que es perd. Llàgrimes que surten, gèlides des del fons del cor, abans bullint, ara com a l’Antàrtida. Els meus ulls el miren i l’estomac se’m contrau. El cervell i el cor s’agarren en una guerra. Ningun vol cedir. El cervell diu que no, que ni em plantege amollar un somriure amb cara de babau mentre el veig passar. El cor m’arrastraria fins a ell i em llançaria als seus braços Estic cansada d’asquestes guerres gèlides on mai s’arriba a un tractat de pau. El problema? El resultat és 0-6 a favor de la part més irracional, sense sentit. El cor.

Comentaris

  • un poeta francés va dir...[Ofensiu]
    polpa d'aire | 16-01-2013

    El cor té raons que la raó no comprén.

  • crohnic | 21-12-2012

    Bon assaig! El desamor és un tema que dóna molt de sí... No sé si és biogràfic o no, però pensa que el que avui és un 0-6, demà pot ser un 3-6 i amb el pas del temps potser s'acaba capgirant el resultat...
    Gràcies pel teu comentari! Fins aviat!!

l´Autor

TMR .

42 Relats

20 Comentaris

25004 Lectures

Valoració de l'autor: 8.88

Biografia:
Vaig néixer al 1993.

No sóc escriptora professional, ni molt menys. Escric quan tinc alguna cosa dins i no se com treure-me-la. Quan els sentiments s'acumulen i no tenen per on eixir.
No se si escric per oblidar-te o per recordar-te. El més segur és que ho faja per poder dir totes les coses que mai et diré a tu. D'alguna manera hauré de treure-me-les d'ací dins...
M'agrada escriure i el que més m'agrada de tot són els somriures. Mai ix de casa vestida sense un somriure. Dies els somriures són més feliços i dies més tristos, però mai pot faltar entre els meus complements. M'agrada somriure, però m'agrada més que em regalen somriures.

Sempre havia sigut la persona més optimista del planeta fins que em vaig adonar de que no totes les coses són de colorets, suponc que seran les conseqüències de crèixer... Però, sempre estic disposada a rebre tot tipus de critiques i recomanacions que m’ajuden a millorar.