Un sofriment secret

Un relat de: Marteta
Ell és molt bo en certs aspectes.Té la seva closca, de la cual no vol sortir i no vol saber res del que passa a l'extrany món exterior. Cada dia va a treballar al seu despatx, on s'hi tanca i fa el seu deure, el seu fosc deure.
Jo soc l'única persona que el conec bé, bé no , perfectament bé. Ell es nom Xavier i desde petita fa que el conec , el vull ajudar, ell no és com l'altre gent.
A l'escoleta,els altres nens el repudiaven de mala manera i desde ençà s'ha tancat amb clau dintre de sí mateix , i no vol sortir de cap manera.
I per acabar d'empijorar-ho , el seu pare, li va enssenyar una sèrie de pautes perquè ningú més , mai s'en tornàs a riure d'ell, i així ho va fer.
En el dia d'avui segueix amb la seva vida , asquerosa vida.Són poques les coses que en conec d'ell però em faig una idea en el seu cap no i apareix res més que guanyar,guanyar i guanyar.
La seva feina és el seu hàbitat , els diners la seva avaricia, ja que els guarda i no els deixa anar amb cualsevol cosa. Jo , el vull ajudar , llevar-lo d'aquesta merda de vida que té i per això , si no em fa cas , cridaré als quatre vents que ell i el seu pare trafiquen amb productes il.legals, i axixí s'adonarà del molt que l'estim i que ell no s'ha dignat ni a mirar enrera i veure el mal que em feia.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Marteta

Marteta

227 Relats

394 Comentaris

164948 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Professora de filosofia.