Personalitat...?

Un relat de: Marteta
Avui m'he plantetjat una pregunta... Perquè la gent es col.loca una màscara i no es deixa mostrar tal i com és? O també perquè la gent no actua com de veritat es sent?

El món no seria tan complicat si les persones ens deixéssim mostrar tal i com som, deixant a la llum els nostres defectes, però també les nostres virtuds. I ja em direu... que no teniu virtuds? Já, tothom té virtuds, però per això primer s'han de veure els defectes i assimilar-los.

Tots naixem imperfectes, ho hem d'assimilar! Però aquesta imperfecció no és un defecte tampoc! Els defectes els hem inventat nosaltres, les persones que vivim en aquest món de persones que amaguen els seus defectes per el por al que diran els altres!!!!!!! ( on s'ha vist mai aixòòòòòò???)




A vegades em canso de pensar els perques de moltes questions com aquestes... i crec que avui he trobat una resposta a tot això; tontos de nosaltres que ens deixam endur per les persones que aparenten ser millors que nosaltres, i sabeu que? De lúnic que hauríem de aprendre és saber obrir els ulls i pensar per nosaltres mateixos, que per això cadascú té un cervell! Que molts d'estudis i molta cosa però la personalitat la perdem a la primera de canvi.

Comentaris

l´Autor

Foto de perfil de Marteta

Marteta

227 Relats

394 Comentaris

166699 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Professora de filosofia.