Imagina ...

Un relat de: ninona

La Marta estava a la cuina preparant el dinar del dia següent, quan una imatge li va venir al cap. Va tancar els ulls i va moure amb força el cap, en un absurd intent de fer-la fora, d'esborrar aquella imatge desconcertant i inapropiada, però com més ho intentava, més nítida es feia.

Els pits de la Lluïsa se li apareixien com si els tingués allà davant. Els havia vist al gimnàs; bé, més aviat els havia intuït perquè la Lluïsa era molt mirada per aquestes coses i mentre totes es despullaven al vestidor i mostraven sense cap pudor els seus cossos suats, la Lluïsa s'afanyava en entrar la primera a la dutxa i sortir quan totes les altres encara no havien començat gairebé a despullar-se. Avui la Marta s'havia descuidat el sabó a la bossa i quan va sortir de la dutxa a buscar-lo havia vist la Lluïsa despullada. Només va ser un instant fugaç, el temps just que va trigar la Lluïsa a tapar-se a corre-cuita amb la tovallola, això no obstant la Marta ja no va poder treure's del cap la imatge dels seus pits grans i turgents.

Ara els tornava a tenir allà davant. Els mugrons grans i foscos coronaven uns pits molsuts, bruns i lluents de la dutxa que desafiaven estranyament la força de gravetat.
La Marta s'imaginava la seva llengua humitejant aquells mugrons que li apuntaven directament a la boca, primer a poc a poc i després amb desesperació, com si volgués alletar-se d'ells. Només de pensar-hi va sentir com els seus pits s'inflaven i els seus mugrons s'enfilaven àvids contra el setí suau de la seva camisola.

Les mans de la Marta recorrien amb urgència els seus pits i jugaven amb els seus mugrons a través de la roba. No tenia els pits tan macos com la Lluïsa, però va tancar els ulls amb força i va imaginar que estava jugant amb ells. La seva boca es delia per jugar també, necessitava sentir-la plena i va buscar amb desesperació alguna cosa per ficar-se. A la nevera, uns flams de gelatina van fer el seu servei i la seva llengua els va recórrer amunt i avall, els va fer tremolar i finalment la seva boca els va xuclar amb delit.

Ring! Ring! Ring!

Un impertinent soroll la va treure d'aquell món de plaer on justament s'acabava d'endinsar. El forn !!
A la merda el dinar de demà .... La Marta va apagar-ho tot i se'n va anar cap el llit sense obrir gaire els ulls. Tenia una gratificant feina per acabar i no volia que se li escapés aquella imatge.

Comentaris

  • Està molt bé[Ofensiu]
    Sol_ixent | 08-04-2006

    És un relat que combina una barreja de sensualitat, elegància i gust; amb la cloenda que trobo que és força encertada.
    Doncs, res, a continuar escrivint i amunt!

    Per cert: enhorabona per haver guanyat el repte!

    Petons!

    Sol_ixent

  • M'ha agradat[Ofensiu]
    Leela | 05-04-2006

    trobo que és un relat que passa bé, sense estridències i que posa en situació. He vingut a llegir-te després de les teves preguntes al forum i, sincerament, crec que escrius força bé. Potser el final l'hagués estirat una mica més, recreant més l'atmosfera, la situació, però trobo que està molt bé!

    Una abraçada!

    Leela

  • Encantadora...[Ofensiu]
    rnbonet | 07-03-2006 | Valoració: 9

    ...història de plaer trencat, amb una ironia que aflora al final, jugant amb el lector.
    Potser, excessiva repetició del mot "mugrons", que podia evitar-se amb imatges metafòriques.
    PS. He llegit el poemes, però cada vegada em sent més negat per comentar poesia. I per escriure-la, que també ho he fet!
    Salut i rebolica, xicona!

  • Imagina...[Ofensiu]
    XvI | 24-02-2006

    Et diria que el relat transmet la idea represiva de que parles en la introducció, però potser llavors fora millor que l'haguessis inclòs en el relat, a manera introductòria com a pensament de la Marta. El text en si es breu i tendre, convida a imaginar.

    P.D: Obviament vas encertar allò dels origens del nom.

    salutacions

  • NO IMAGINIS VIU SENT EXPERIMENTA[Ofensiu]
    xavier de Ventolà | 13-08-2005 | Valoració: 10

    Bon microrelat.
    No entenc perquè et justifiques en la introducció.
    Les fantasies sexuals,desitjos, veritats o mentides, PERVERSIONS, DESVIACIONS, diran els conservadors, són i existeixen des de que hi ha món.

    Com he dit quan t´he comentat el poema espero, més coses teves

  • sensual[Ofensiu]
    foster | 03-07-2005 | Valoració: 7

    Relat curt i directe, amb humor i alhora força sensual Té gràcia però podries millora-lo. Jo potser em recrearia una mica més en les imatges eròtiques i intenaria que el final, la part dels flams, s'aproximés també al to general d'intensitat de les visions. Epero que la nit de la Marta hagi estat molt profitosa.
    foster

Valoració mitja: 8.67

l´Autor

Foto de perfil de ninona

ninona

58 Relats

229 Comentaris

131952 Lectures

Valoració de l'autor: 9.78

Biografia:
Vaig néixer a Barcelona el 1964. Volia investigar i fer grans descobriments, i vaig estudiar Bioquímica, però després de moltes voltes he acabat fent projectes informàtics, una feina que m'agrada.

De sempre m'ha apassionat llegir i escriure. Un dia vaig descobrir aquesta web a través d'un bon amic que hi escrivia, i des d'aleshores m'hi passo quan puc.

Va haver un temps que participava en els reptes (aleshores nomès hi havia el clàssic) i era gairebé addictiu, però ara m'és gairebé impossible.
Darrerament m'he aficionat al niporepte, però només hi participo de tant en tant.

També em trobareu al bloc Univers madur.

Passeu-vos, comenteu i no dubteu a criticar: és la millor manera de millorar.

Per qualsevol cosa que vulgueu, m'agradarà tenir notícies vostres ...

ninona1206[arrova]gmail[punt]com


Per si us fan servei, algunes eines i enllaços útils