Fulla de tardor (modificat) del REPTE POÊTIC VISUAL 233

Un relat de: Atlantis
És bo de tenir llàgrimes apunt, tancades
per si tot d’una mor
algú que estimes (...)

Joan Vinyolí


Aquesta fulla guarda la tristesa
per quan calgui plorar
i la nostàlgia per quan els records
ens ennueguin els ulls
i guarda les carícies de la cara
si està massa eixuta
perquè la pell ha fet arrels de fred
arrels de por
arrels de mort.

Quan va caient i quan es torna pluja
- cada fulla d’un color diferent -
s’ha convertit en capsa de secrets
d’algun arbre caduc
que ha esclatat en un plor

que llisca

llisca

llisca

formant una riuada
que desemboca al centre de la vida.

Comentaris

  • Té una gran intensitat,[Ofensiu]
    allan lee | 27-11-2012

    un connectar amb quelcom de dins nostre. Imatges belles i estanyes. He llegit altres poemes teus; m'agrada molt la manera com fas poesia. Una abraçada

    a

  • El fons....[Ofensiu]
    rnbonet | 07-11-2012

    ...del teu poema em sembla impressionant. Emperò, hi ha alguna cosa a la 'forma' que em deixa de costat. I no endevine encara el què és (I me l'he rellegit més de 10 vegades!)

    Si tot fos com el magnífic començament: "És bo de tenir llàgrimes a punt"..

l´Autor

Foto de perfil de Atlantis

Atlantis

163 Relats

1397 Comentaris

101896 Lectures

Valoració de l'autor: 9.92

Biografia:
From


M'agrada escriure, sobretot poesia , i compartir amb vosaltres els meus poemes.

El meu correu és fogirave@gmail.com