El Cues

Un relat de: Màndalf

Quan el Cues era espermatozou va haver de fer cua per sortir de l'esfínter. A més, se li van colar 351.433 espermatozous que anaven al darrera inicialment. Per arribar a fecundar l'òvul hi havia també una cua com totlomon. Aquest va ser el primer i darrer cop que el Cues es va colar, indirectament. El punyetero es va agafar a la cua d'un espermatozou de color que corria que se les pelava. Quan a aquest li faltaven 5 mil·límetres per arribar, es va parar esbufegant. Va ser el moment que el Cues va aprofitar per entrar el primer a l'òvul i multiplicar-se com un boig.

Dins la matriu, mentre els seus pares feien cua per fer les ecografies, va passar uns mesos de tranquil·litat amb el cap cot veient com li creixia la cua. El primer que li va sortir en néixer va ser la cua.

Ja de petitet les cuetes de les noies li tenien el cor robat, així que volia ser perruquer, especialitzat en cues de cavall.

Va anar a fer cua a la policia pel DNI: 2303032.

Va conèixer a la seva dona a la cua de l'estand del Canadà a la Expo de Sevilla.

Tots els dissabtes i diumenges anava a les caravanes per anar a la platja. Aprofitava per afaitar-se, estudiar i treure's la carrera. Va fer un master sobre la teoria de les cues i d'optimització de temps d'espera.

El seu millor record: quan va haver de fer cua per collir un bolet. Tenia 352 boletaires al davant. Va xalar com un boig.

Per anar a la feina des del Maresme a Barcelona acostumava a anar per la Ronda de Dalt i sortia cap a les 7:30h de casa per agafar unes cues de collons. El que més li agradava era quan hi havien obres, alguna manifestació anti-narco-sala o algun accident que obturava un parell de carrils.

Va anar a fer un safari a Tanzània. Es va perdre a la selva i el van localitzar a la cua dels nyus que passaven a l'altre costat del riu, allà al Serengueti. Un cocodril li va etzibar un cop de cua i va anar a petar a sota la cua d'una nyu femella que feia una pudor que empestava. El van poder rescatar però tenia la cua feta malbé. Li va afectar molt psicològicament.

El Cues va patir un cobriment de cor als 75 anys quan va anar a les 11 de matí a la taquilla del Camp Nou a comprar una entrada pel Barça - Madrid que jugaven aquella tarda i es va trobar que només hi havia dues persones a la cua.
Finalment la va palmar al cap de dos anys quan en un concert del Bruce Springsteen es va llevar a les 10h, va anar a comprar les entrades i era el primer.

Després de fer cua a la funerària, dins al taüt, per tal que l'enterressin, actualment es troba a la cua que va del purgatori al cel. Li va tocar el número 8.432.233.323. Està una mica amoïnat perquè ja van pel 432 i li han dit que al cel no hi ha cues.

Comentaris

  • Ai, les cues![Ofensiu]
    angie | 13-03-2006

    Mandalf, no l'havia llegit i m'he partit de riure...
    Envejo, sanament, la teva imaginació i la facilitat que tens per humanitzar qualsevol cosa, pel positivisme de tot allò que fot de mala baba i per la gràcia innata en desenvolupar idees que t'apareixen a la ment, n'estic gairebé segura, de manera reflexa...

    una cua d'angiepetons per a tu

  • Primer de tot[Ofensiu]
    Ze Pequeño | 03-02-2006

    felicitar-te pel teu aniversari o resta-anys!! Aquí deixo el meu comentari de regal.

    He estat fent cua per felicitar-te i per fi m'ha tocat el torn (des de quarts de sis del matí que espero!!)

    M'ha fet molta gràcia el relat. Especialment m'ha fet gràcia el moment en el qual va a comprar les entrades!!

    Et felicito pel teu bon humor!!

    ...53(?) abraçadotes i el desig d'un dia excel·lent!

    Salz.

  • Sempre original![Ofensiu]
    Leela | 02-01-2006 | Valoració: 10

    El Cues podria aprofitar (mentre espera per anar al purgatori) per `pensar en alguna maquineta pràctica i útil per enviar-la a l'oficina de patents, on no sé si hi deu haver-hi gaire cua, total avui en dia no sé pas si es poden inventar massa coses!...
    El què si que sé és que tu ets el millor cap de l'empresa S.L. Mandalfina on s'hi respira, la més autèntica inventiva

    Petonarru!

  • Què li anem...[Ofensiu]
    rnbonet | 25-12-2005 | Valoració: 10

    ...a fer! De debò, és una de les coses que més m'emprenya, això de fer cua. Però ai las, som al TEMPS DE LES CUES!
    Ja ho diu la citació: "Cues eris et cues reverteris". O no és així?
    I és que estic fotut: entre la meua cua, la cua de l'estrella d'aquestos dies i la cua de la xicona rossa d'enfront de ma casa, no em deixen viure...
    No sé perquè, la teua història portarà cua.
    Hala! Salut i rebolica!

Valoració mitja: 10