Crims imperfectes amb atenuants perfectes

Un relat de: Màndalf

Hi havia tres ximplets que es divertien posant reptes complicats i capriciosos. Que no posis aquestes paraules, que no facis servir el "si", que posa 333 paraules justes... Qui els va parir!! Els hi vaig enviar un llibre explosiu a cada un i van quedar socarrimats com una torrada oblidada. Res, 100 grams de napalm i fregits com uns pollastres a l'ast, pobrissons... ves quina pena que em fan... ara estic més tranquil...

A aquella relataire que em va posar un 8 quan tenia la puntuació a punt per sortir als destacats li vaig fer una visita a casa seva. Li vaig esberlar el cap amb el seu propi ordinador, ara pura ferralla. Si, ja ho sé que era recent arribada al web... doncs ara també és la més novella del cementiri, haver-ho pensat abans. O es posa un 10 o no es valora, oi?

Vaig invitar a dinar al relataire que em feia aquells comentaris tan crítics. Mentre olorava la cassola del suquet de peix, li vaig encasquetar un contundent cop amb el gerro d'Almeria que m'havia regalat l'ex. Se'n diu matar dos pardals d'un tret. Quan estava mig estabornit li vaig fer empassar tots els comentaris que prèviament havia imprès. "Els relats no, els relats no!" va ser el seu darrer barboteig. Es va ofegar. Va quedar enravenat i més blau que un barrufet al congelador. Una cosa és dir al fòrum que no t'importen les crítiques i l'altra que vingui algú i et critiqui realment... és que no s'entén?

Després vaig tenir molta mala sort. Van venir dos mossos a cosir-me a preguntes. Vaig pensar en esquarterar-los però se'm van avançar i em van immobilitzar. Emmanillat i amb un sac al cap no vaig poder fer-hi res. Què cabrons!

La presó és horrible. Et lliguen les mànigues de la camisa a l'esquena i t'endollen a corrents elèctrics que et deixen amb els ulls sortits i amb pudor de socarrim. Ara, el més emprenyador és no poder connectar-se. Trenta-cinc dies sense poder reptar ni posar parides al fòrum... insuportable.

Així que aquest migjorn, en un descuit del rabassut de les injeccions, li he entaforat l'orinal al cap, li he pres la xeringa i li he clavat l'agulla al mig del coll. No sé si cridava de la punxada o de la pudor... he fugit, que em busquin...

Estic pensant en continuar la neteja a RC. No m'agraden els relats eròtics que intoxiquen el web. Les històries llargues em cansen. Les curtes no són ni carn ni peix. Els nanorelats són una merda. Petita, però merda. I els poemes... pse... potser els rodolins... no sé...

Algú vol venir aquí al cibercafè? Seria fantàstic!... fem una birreta?... alguna ànima caritativa que em doni la seva adreça o el mòbil? Necessito parlar amb algú, contrastar opinions... desfogar-me...

Ah! I odio els jutges que desqualifiquen a la gent senzilla perquè no han posat bé les paraules clau o s'han deixat algun accent... torracollons dels nassos!

Comentaris

  • ¿Una mica bestiota, no? Però malgrat tot, té qualitat.[Ofensiu]
    Unicorn Gris | 28-06-2009 | Valoració: 8

    Hola Mandalf.

    He llegit el teu relat. ¿Vols dir que no es cabreja amb massa facilitat, el teu innominat protagonista? En tot cas, vigila que la policia no volti molt sovint per enllà...

    Jo crec que és un humor frikie i res més, i que no és obligatori que ningú imiti la conducta d'aquest personatge. Un humor no és una moral (almenys, no sempre). ¿Suposo que vols dir això, oi, xicot?

    Insisteixo en que el relat és bo, malgrat que a mi no és exactament dels que més m'agraden, però té la seva gràcia, no és pas dolent. Un 8 és un notable alt segons les notes estàndards.

    En tot cas, ja llegiré més relats "pujats de to" dels teus, gairebé segur que sí.

    Passa un bon dia, Mandalf!!

  • gypsy | 09-06-2009

    quina por!. hosti tu!
    No puc posar gaire cosa, encara estic rient.
    En un altre moment comento més decentment.
    (no et poso cap nota, ehhh?)

    jajjaaa

    muaccccSS

  • Així, així![Ofensiu]
    rnbonet | 06-06-2009

    M'ho has tret de la punta de la llengua!

    Ara, jo ho tinc més clar: som ànimes bessones a banda i banda del Gran Riu!

    I de debò t'apuntes a la V(B)icitrobada? A no ser per allò de la 'via verda', no ho entenc: fer-se els 'collons (amb perdó de les senyores!) a tires' damunt el poltre de tortura amb dues rodes...

    Però no -escoltant l'angelet de l'altra orella- ... visca l'exercici! Visca la cultura, encara que siga física! Visca l'embotit d'Olot!!! (Ai, no; ara no! )

    Quin embolic, xicon! Saps que? SALUT I REBOLICA!

  • Pare![Ofensiu]
    Perestroika | 05-06-2009

    mai no falles, eh! moltes gràcies =) sempre, sempre em fas contenta!

  • BICIrelatadaaa![Ofensiu]
    kispar fidu | 13-05-2009

    eeep Mändalfet! perfecteeee!

    ets irrepetible! a veure si ho aconseguim!

    El Vici de Gresca! (o la BICIgresca! jaja)

    per cert: com has penjat el link en moviment?¿?¿
    perquè l'he posat com a imatge img src i no m'ha sortit... òndima!

    petonet rockero! jaja

  • Senzillament...[Ofensiu]
    Joan Gausachs i Marí | 12-05-2009 | Valoració: 10

    Senzillament no sé què posar!
    M'ha encantat... De veritat!
    Que consti, que no ho dic pas per les lleugeres amenaces que s'entreveuen en el relat.
    - Joan -

  • Atenuants exemplars... i suggeridors![Ofensiu]
    Unaquimera | 11-05-2009

    Aquest relat teu, estimat, admirat i valoradíssim Màndalf, ha estat per a mi com... com t'ho diria? com una experiència extrasensorial!
    Vull dir que s'han obert per a mi infinits camins... bé, potser "infinits" és un adjectiu exageradament extens, no cal que t'estarrufis d'aquesta manera, tuuu...
    M'has suggerit unes quantes opcions possibles, això si... Mira, com que tampoc ets tan i tant originalíssim ( perquè això que expliques ja ho hem pensat tots i totes alguna vegada, que no som tontus ni tontes! ) deixem-ho en què, després de llegir-te, tinc un parell d'idees respecte als jutges dels Reptes i un projecte que inclou un parell de relataires comentaristes, d'aquells que no valoren mai ni ensabonen gaire l'ego dels autors que obsequiem la Humanitat amb les nostres creacions creades creativament.

    T'envio una abraçada quasiperfecta, sense atenuants, accents ni paraules claus,
    Unaquimera

  • jajajajaja[Ofensiu]
    ESTEL | 11-05-2009 | Valoració: 10

    te fet cas, m´has dit que rigui i he pensat en venir-te a veure, perquè de ben segur que riuria.
    Ets tremendo, por em fa venir a una trobada perquè segur que acabo amb "agulletes" a les galtes de tant riure, això sí sense res a la boca, tu ja m´entens, i els que no que no pensin malament.
    Quan has parlat de les puntuacions, m´ha fet gràcia perquè quan vaig entrar en RC, si comentava un relat era perquè m´agradava i puntuava amb un 7, perquè és el meu número preferit, però clar qui podia entendre això?

    Vinga un petó molt gran i al final em posaré la faldilla escocesa, perquè fa bon efecte

  • Però què bo, Mändalf![Ofensiu]
    - | 10-05-2009 | Valoració: 10

    Feia temps que no reia tant amb un relat. De fet, als que valoren amb menys de deu els hauria d'arribar una descàrrega elèctrica a l'instant, jaja! T'estalviaries molta feina.
    Jo et poso un deu (quedi clar, per si de cas...) perquè el bon humor és d'agrair. T'havia llegit poc, ja ho veig. Vaig a redimir-me!

  • Suc del bo[Ofensiu]
    Bonhomia | 10-05-2009 | Valoració: 10

    Haha! M'he partit! És una bona descripció de relats, però com si fos una empresa globalitzadora
    plena d'idiotes! I és una broma, eh???? No us ho prengueu pas malament, que en Mändalf sap com donar-hi suc, a relats...


    Sergi

  • Jo procuro no presentar-me a gaires reptes[Ofensiu]
    Calderer | 05-05-2009


    ...perquè són molt addictius i, a més, sóc massa lent escrivint i reescrivint. Però ara ja tinc una altra bona raó per no presentar-me. I per no acudir a cap altra trobada o similar.

    El mètode d'un dels teus assassinats és clavat al del meu conte "Paraules, només paraules"

    Felicitats...però això de la birra ho deixarem per més endavant, que em sembla que tens confosos els límits de la realitat i la ficció.

    Salutacions

    Lluís

  • Gràcies, Mändalf[Ofensiu]
    nuriagau | 05-05-2009 | Valoració: 10

    Gràcies, Mändalf per haver publicat aquest original, simpàtic, enginyós, creatiu, sorprenent, irònic, delirant, atípic, singular, perspicaç... relat.

    Segurament, quan el jutge va fer la proposta del repte, no es podria imaginar una participació com aquesta. És un relat que sobrepassa qualsevol expectativa creada.

    Felicitats per aquest entranyable relat per a tots els que gaudim d'RC!
    Núria

Valoració mitja: 9.67