Dies i dies.

Un relat de: Marteta
Ser forta, per mi no resulta fàcil, però si vull tampoc em resultaria difícil. I es que tot depén de cada moment. Cada moment de la nostra vida és diferent, i per molt que no ho notem, ho és. Podem pensar que el que ha fet una persona estava malament, i no han passat uns minuts i nosaltres ho feim, i que? No és el mateix? Si, si que ho és, però depén del moment, depén de nosaltres.
I és que cada dia comença d'una diferent manera que l'anterior, sino perquè a vegades tenim ganes de llevar-nos ia vegades no podem no obrir els ulls? Depén del dia que tenguem, depén de distints factors de la nostra vida, depén de tot. Sino perquè per exemple a les dones quan esteim enfadades amb TOT i amb TOTS diuen que esteim als ''nostres dies'' i certament ho crec, però no sempre esteim malament quan tenim aquells certs dies en que val més que no ens digui res nigú.
I és que tot depén de tot. Perquè sense el dos no existiria el tres, perque sense el sol no hi hauria vida, perquè sense els sentiments no sentiriem. Pequè si alguna de les moltes coses que tenim ens falla, tot flaquetja, no martxa com hauria de fer, i és així quan tenim un mal dia, un mal moment, una mala hora, un atac d'ansietat. Tot per un moment, per un fall, perquè a n'aquest TOT li falta una peça.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Marteta

Marteta

227 Relats

394 Comentaris

166745 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Professora de filosofia.