A les meves poetesses mortes

Un relat de: Suzanne

Segueixo cercant en veus més valents
l'expressió que m'expliqui.

Fujo al recer de paraules antigues,
de dolors i silencis remots,
que poetesses mortes han escrit per a mi.

M'amago en els jardins dels seus versos,
per a tornar a néixer,
quan els cercles s'estrenyen
i les parets de l'habitacle més minúscul
s'esquerden.

Poetesses missatgeres de mots encriptats,
miralls i reflexos
d'emocions captives,
a la fi, poetesses
alliberadores de vida.

Comentaris

  • A les meves poetesses mortes[Ofensiu]

    Em semble bé que facis alogi a les poetesses mortes peró pensa que avui hi ha poetes i poetesses que són molt bons. No ens oblidem mai dels poetes d'avui.
    Anna Maria Fontanals

  • Busca i trobaràs, deia el poeta..[Ofensiu]
    unmarpernopensar | 19-12-2007 | Valoració: 10

    Senzillament tendre. Eficaç.

    Preciós.


Valoració mitja: 10

l´Autor

Suzanne

17 Relats

51 Comentaris

21574 Lectures

Valoració de l'autor: 9.63

Biografia:
De sempre, crec, m'ha agradat escriure, però gairebé mai no ho he fet.


"Well never mind,
we are ugly but we have the music."

L. Cohen.

Visiteu-me aquí també, si us plau, ;-)

tuttifruttiworld.blogspot.com