Per 300 euros!!!

Un relat de: Suzanne

Avui m'ha arribat la citació: 10 de juny, Jutjat de Primera Instància núm 2, Barcelona. El divorci està en camí. Fa només un any, ni ho hauria sospitat, que tot acabaria així. Però ara ja no hi ha marxa enrere. Alea jacta est. Com qui espera una criatura, el divorci ha trigat ben bé nou mesos. No puc evitar preguntar-me si vol dir alguna cosa, o si és només una ironia del meu destí. Nou mesos per crear, nou mesos per desfer. Temps suficient per entendre i desxifrar el jeroglífic, perquè si vull que la gent ho entengui, primer ho he d'entendre jo, oi?
Com li explicaré al jutge que en realitat havia estat víctima d'una juguesca, una conspiració malèvola per part de dos joves descerebrats inspirats per Les Liaisons Dangereuses. Es creurà el senyor jutge que s'havien jugat 300 euros a que un d'aquells dos joves es lligava a la doctoreta amb qui compartien classes del postgrau en medicina homeopàtica, i molts dinars al bar, a Bellaterra?
I pensant en Madame de Tourvel, junyint les espatlles li hauré de dir: "aquella amabilitat, i tendresa, Senyor Jutge, eren postisses, una freda fórmula, un pur càlcul de probabilitat. 60 dies de miradetes, 28 de somriures, 25 de converses i 18 d'indirectes, igual a? Adulteri. En efecte, senyor jutge, reconec el fet, no la culpa.
Però no em jutgeu pels fets d'un jorn, jutgeu-me pels dies que he dedicat a guarir els demés de malalties, en què he posat el benestar dels altres davant del meu. He caigut en una trampa, és que a vos no us ha passat mai?"

Comentaris

  • que vell que és aquest oi?[Ofensiu]
    Thyst | 08-01-2008

    jo no he presentat mai un relat per un repte així que del que parla Roarscach no en tinc ni idea però si que m'agrada molt l'argument!

    m'agradaria saber més d'aquesta juguesca! aquí hi ha molt de suc!! (o de marro :O)

    moltes gracies pel comentari, i si, realment és una passió continguda, estic contenta perquè ho has notat :)

    un petó!

  • aaa | 19-07-2007

    El problema del relats presentats en els reptes, es que moltes vegades, fora del concurs, ja sia per limitacions de paraules o per haver d'utilitzar mots clau, queden una mica descafeinats, com es el cas. Un relat curios, agradable de llegir, però que demana més. La majoria de reptaires, quan penjen els relats presentats, tendeixen a arreglar-los, allargar-los i millorar-los, coses que poster t'han faltat aqui. En tot cas, una bona idea que de segur podries haver desenvolupat mes.

    Roarscach

l´Autor

Suzanne

17 Relats

51 Comentaris

21402 Lectures

Valoració de l'autor: 9.63

Biografia:
De sempre, crec, m'ha agradat escriure, però gairebé mai no ho he fet.


"Well never mind,
we are ugly but we have the music."

L. Cohen.

Visiteu-me aquí també, si us plau, ;-)

tuttifruttiworld.blogspot.com