T'escoltaré sempre

Un relat de: Suzanne

'Què tal, fred oi? tu què prens? per a mi un tallat, sí.' Això és el que passarà d'aquí uns moments quan em trobi amb la Sílvia per fer un cafè. Ja faig una mica tard, espero que ella també. El cotxe de davant meu s'atura de cop, una noia li fa un petó a la conductora, la reconec, és una que va al gimnàs, que està casada i té fills, i ara sé a més que és lesbiana. Quines coses.
Per fi arribo al meu bar, és a dir al bar, i ella encara no hi és, així que sec a prop de la finestra. Es pràcticament buit, excepte per una parella que parlen baixet a l'altre costat. De fons se sent jazz, trobo que combina bé amb el dia, així, més aviat tranquil. Quan arribi a casa buscaré algun CD de jazz que hi hagi per allà, no sóc cap gran aficionada, ni recordo l'última vegada, però hi ha moments per a tot. Potser més tard m'anirà bé una mica de Stan Getz.
Em ve al cap una vegada que una amiga va dir, era un sopar crec, o una festa, va dir que s'estimaria més quedar-se cega que sorda. Vaig dir, o vaig pensar, que jo no, ni morta! Ara ho veig diferent. Els sons són tant més suggeridors que les imatges. Escoltar el que penses, sense mirar ni veure res més, o escoltar la pluja, el vent furiós de l'altre dia, l'esclat de les onades, les històries dels amics, les seves teories, les seves rialles, la veu meravellosa dels que tenen coses interessants per explicar, la veu d'aquell locutor de ràdio (tassa de te en mà), òbviament la música, aquella cançó, però especialment, per damunt de tot, la veu de la menòria, aquella que no s'esborra ni que passin dos, cinc, vint anys, ni que poguessin passar mil, la que resta aquí, la que està amb mi i em pertany, la que sóc jo.

El so del mòbil em torna al bar i al fet de què la Sílvia no ha vingut, ara deu ser ella, què li pot haver passat?

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Suzanne

17 Relats

51 Comentaris

21392 Lectures

Valoració de l'autor: 9.63

Biografia:
De sempre, crec, m'ha agradat escriure, però gairebé mai no ho he fet.


"Well never mind,
we are ugly but we have the music."

L. Cohen.

Visiteu-me aquí també, si us plau, ;-)

tuttifruttiworld.blogspot.com