Perquè el Rick s'ho valia

Un relat de: Suzanne

Aquell dissabte, com sempre, l'Hélène i jo vam anar al Rick's Cafè. Ens agradava, perquè sempre hi havia algú que ens convidava a una copa i el Sam tocava magníficament. Apart, el Rick ja ens coneixia, i no ens deia res si de tant en tant marxàvem sense pagar alguna copeta. És un paio legal el Rick; sembla dur, però a mi m'han explicat cosetes...

Aquella mateixa nit es van produir esdeveniments inesperats. Tot va començar quan una parella va entrar al cafè. ‘Que estrany', vaig pensar quan vaig veure que la noia, guapíssima coneixia el Sam, ‘mira que fa temps que vinc al Rick's i no l'havia vista mai.' Poc després, va aparèixer el Rick, i quan li va canviar la cara, vaig pensar ‘aha! Llavors era veritat allò que em van explicar'

No és que m'agradi anar arreglant desgavells ni res d'això, però és que el Rick semblava malaltís últimament, i havíem de procurar que el cafè continués com sempre, sinó que faríem a Casablanca? Morir-nos de fàstic!

Llavors vam conspirar amb l'Hélène per canviar la història, el bo del Rick s'ho mereixia. Entre les dues i fent-nos les simpàtiques vam aconseguir posar somnífers a la beguda del Viktor, que així era com es deia el marit de la noia. Quan la droga va començar a fer l'efecte desitjat, i aprofitant que el Rick estava massa ocupat per adonar-se'n del que fèiem, vam ‘acompanyar-lo amablement' al soterrani. Allà vam descobrir que tenia dos bitllets d'avió a la seva americana i ho vam veure clar. Vam poder convèncer dos paios, coneguts de tothom pels seus ‘treballets' poc clars, i als quals vam pagar generosament, per traginar al visitant adormit, maleta inclosa, cap a l'avió que sortiria aquella mateixa nit cap a Nova York.

Que bé! El Rick es quedaria amb l'Ilse a Casablanca, després ells ja tindrien temps de decidir què volien fer.

Comentaris

  • T'he llegit...[Ofensiu]
    _shamandalie_ | 11-09-2007

    ...perquè m'ha cridat molt l'atenció el teu nom, Suzanne, de fet m'ha recordat a aquella cançó de Leonard Cohen, i he flipat encara més quan he vist que al teu perfil hi havia una de les frases que m'agraden més d'aquest home :)

    Boooona versió de Casablanca!

    Un petó :)

l´Autor

Suzanne

17 Relats

51 Comentaris

21397 Lectures

Valoració de l'autor: 9.63

Biografia:
De sempre, crec, m'ha agradat escriure, però gairebé mai no ho he fet.


"Well never mind,
we are ugly but we have the music."

L. Cohen.

Visiteu-me aquí també, si us plau, ;-)

tuttifruttiworld.blogspot.com