Detall intervenció

Proposta del diari El Periodico per a tots els escriptors de la web:

Intervenció de: ElPeriodico | 28-12-2007


Bon dia:
Com alguns de vosaltres sabreu, durant l'estiu, el nostre diari va publicar una secció intitulada "microrelats" en la que els nostres lectors escrivien els seus relats. Donat l¡èxit de la iniciativa volem endegar un projecte semblant de manera estable. I per tal de tenir material suficient per iniciar la secció, us demanem la vostra col·laboració. Podeu penjar aquí sota mateix els vostres relats (que no passin de 30/35 paraules) Els relats hauran de versar sobre el tema de la innocència. Si voleu, també els podeu enviar a l'adreça electrònica:
"santa.innocència@hotmail.com"


Respostes

  • RE:Pregunta: Puc apuntar-me amb una novel·la original que titule "Guerra i Pau"?
    rnbonet | 28/12/2007 a les 15:53

    SINOPSI.
    1er. capítol. Presentació dels personatges.
    Guerra és una xicota amable, que fa favors com la 'Dolores de la copla'. Pau és un xicot de poble, que fa favors també, a qui ho demana. Va i el Pau i la Guerra s'enamoren, un dia assolejat del mes de juliol. (I ací s¡acaba el primer capítol).
    2on. capítol. Una de guerra.
    Pau se'n va a la guerra. La de veritat. L'han cridat perquè el país -perdó, l'estat!!!- veí els ha invadit. La Guerra es queda trista, solitària i esperant. Mentre espera, té un 'affaire a trois' amb el general de l'exèrcit invasor i la seua dona. Es dona per suposat que han conquerit -conquistat- la ciutat aquella del principi de la novel·la. (Com la conquisten, serà explicat al capítul sisè)
    Bo. I ja no segueix... Després de mil i una aventures -i pàgines-, la Guerra i el Pau.... Però no us desvele el final...Només un tast per si us cnvé la publicació.
    Amablement espera la vostra acceptació aquest que és i s'hi considera un escriptor a la vostra mida. Atentament, (signat i rubricat).
    • apreciat sr bonet:
      ElPeriodico | 28/12/2007 a les 16:44

      La seva proposta és molt interessant i, sobretot, molt "original". Pèrò hi trobem una pega; el nom de "bonet" no és massa... com li diria....sembla molt d'anar per casa, com si fos d'un escriptor d'acudits, o de sèries localistes. Hauriem de buscar un pseudònim amb més pompa... té algun suggeriment?

      • RE: apreciats editors columnaires (que no colombaires)
        rnbonet | 28/12/2007 a les 17:04

        Després de descartar-ne alguns:
        *Guillem Shakesperae
        *Apollinaire Grogus
        *Bernat Llull i Mitjones
        *J.J. Russovic
        *Antavianis Russolenkus
        i etc. etc...
        se m'acud un nom medieval, que potser s'escaiga: EIXIMINES BONETUS.
        També potser examineu un altre més estrany, però 'vendible': WALTHER N. BONDAIRE.
        I potser aquest siga el que cal, per afinitat amb l'original: TOSTOI TIGRAIRE.
        Després de tot, m'encomano a vosaltres -perdó, VOSTÉS i VUECÈNCIES!- per triar el nom adient, perfecte, mancomunat i la figa sa tia!
        Atentament. L'autor.
  • RE: Proposta del diari El Periodico per a tots els escriptors de la web:
    cassigall blau | 29/12/2007 a les 07:21

    microrelat, encara mes micro del que es damana, je

    "L'hi va agafar la ma, ben fort, perquè no prengués mal. L'havia de cuidar. Era tan dèbil per fer-ho ell sol... Agafa't, que creuarem el pas de vianants, pare."





    Es una coseta, comme ça, el que es demana?

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.